"Mε συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά"

Με τον Bobby Brown να είναι το νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για παιχνίδι με τον Άρη.
"Mε συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά"

Ο Αμερικανός γκαρντ, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής, ήταν από νωρίς σήμερα το πρωί στο γήπεδο και συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας και (από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και εκδόθηκε) αύριο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Ο Brown έχει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, αλλά είναι δεδομένη η αξία του, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι περισσότερο για αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από την παρουσία του. Έχει τόσο μεγάλη εμπειρία και σε συνδυασμό με την συμπαράσταση των υπολοίπων παιδιών, μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη του αγώνα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης σχετικά με την παρουσία του Bobby Brown στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα και στη σημασία του, τόνισε: «Θεωρώ ότι έχουμε πλήρη συνείδηση για το τι ακριβώς σημαίνει αυτό το παιχνίδι με τον Άρη για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και ξέρουμε ότι ειδικά σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και μαχητικότητα για 40 λεπτά. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει και θα πρέπει να δει μία ομάδα που θα μάχεται από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα για αυτό που πρέπει να κάνουν και περιμένουμε ότι με την βοήθεια των φιλάθλων μας, θα πάρουμε και την κατάλληλη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη».

Μέσα ο Brown, έξω ο Lewis

O Bobby Brown επέλεξε τον αριθμό «6» και με αυτή τη φανέλα θα κάνει αύριο το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ. Εκτός ομάδας είναι πλέον από σήμερα ο JeQuan Lewis, τον οποίο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε από το ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...