«Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής (10.03) κόντρα στον Ατρόμητο.
«Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του αριστερού οπισθοφύλακα του Δικεφάλου από το paokfc.gr.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας:«Η κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου είναι καλή. Ναι μεν ο Αστέρας είναι μια δύσκολη ομάδα όμως εάν παίξουμε όπως μπορούμε κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια θα τα καταφέρουμε. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στο γήπεδό μας κι αυτό είμαστε σε θέση να το αξιοποιήσουμε. Νομίζω πως είναι μια καλή ευκαιρία στο να κάνουμε το τρία στα τρία στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας» .

Για την δική του παρουσία στην ομάδα:«Προσωπικά ξέρω πλέον πολύ καλά το τι πρέπει να κάνω για να τα καταφέρω στον ΠΑΟΚ. Νιώθω πως έχω μπει εύκολα στο κλίμα της και βλέπω πως η νοοτροπία πλέον έχει αλλάξει. Όλοι μας παίζουμε προσδοκώντας στην κατάκτηση των τίτλων. Πρέπει να είσαι αποφασισμένος στο να καταφέρει τόσα πολλά πράγματα για να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Από πέρυσι φάνηκε αυτή η αλλαγή στην φιλοσοφία της ομάδας. Μπαίνουμε σε όλα τα ματς για να τα κερδίζουμε και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο:«Ο Ατρόμητος είναι μια δύσκολη κι επικίνδυνη ομάδα. Παίζει καλή άμυνα και μπορεί να βγάζει αντεπιθέσεις. Χαίρομαι που θα βρω στο γήπεδο παλιούς μου συμπαίκτες αλλά θέλω να τους νικήσω. Φέρει την σφραγίδα του προπονητή του όμως διαθέτει και πολύ καλούς παίκτες. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε παιχνίδι κυριαρχίας έτσι ώστε να τα καταφέρουμε. Κοιτάζουμε ως το φινάλε να συνεχίσουμε έτσι. Στον ίδιο ρυθμό» .

Για το αήττητο:«Στο μυαλό μας είναι μόνον το πρωτάθλημα κι όχι το αήττητο. Εάν έρθει, ως το τέλος, καλώς να έρθει καθώς έτσι θα γράψουμε ιστορία, όμως για την ώρα πρέπει να βλέπουμε τους αγώνες μπροστά μας και τις νίκες που θα μας φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου» .

Διαβάστε ακόμη...