Ο Βρακάς συναντά τους Τσουρέλα και Νάστο

Το παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον Αιγινιακό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας σε πρώτη ανάγνωση ήταν εντελώς αδιάφορο, με τις δύο ομάδες να έχουν κλειδώσει την πρώτη και την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο Βρακάς συναντά τους Τσουρέλα και Νάστο

Όταν όμως ανακοινώθηκε η 11άδα του ΠΑΟΚ, το παιχνίδι αυτόματα μπήκε στα βιβλία της ιστορίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να ρίξει στα βαθιά τον Γιώργο Βρακά και από τις Κ17 και Κ20 του Δικεφάλου στις οποίες αγωνίζεται την φετινή σεζόν, του έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Α Ομάδα του Δικεφάλου.

Ο «μικρός» απείλησε να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε ο Απόστολος Τσουρέλας από το 1980, αλλά για λίγες μέρες έμεινε στην δεύτερη θέση, στέλνοντας στην τρίτη τον Βαγγέλη Νάστο.

Ο Βρακάς είχε την δυνατότητα να συναντήσει από κοντά τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και μάλιστα on camera.

Οι τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας μας παραχώρησαν μία διαφορετική συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV, θυμήθηκαν τις ιστορίες τους, μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους, ενώ οι βετεράνοι δεν παρέλειψαν να δώσουν τις δικές τους συμβουλές και ευχές στον ανερχόμενο άσο του ΠΑΟΚ.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...