«Θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο με νίκη.
«Θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης μίλησε για την μάχη της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο, την αναποτελεσματικότητα μακριά από την Τούμπα και τον παράγοντα κόσμο, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη:

«Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Ο Πανιώνιος από την άλλη στα δύο σουτ που επιχείρησε έβαλε δύο γκολ. Δυστυχώς συνεχίσαμε τα ανεπιτυχή αποτελέσματα μακριά από την Τούμπα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Ήμαστε για 90 λεπτά σε ακόμα ένα παιχνίδι η καλύτερη ομάδα, αλλά πάλι δεν κερδίσαμε» .

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου:

«Σίγουρα προκαλούν πίεση οι αποδοκιμασίες. Όμως καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Περιμένουν πολλά από εμάς και εκτός έδρας δεν τα πετυχαίνουμε. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη που έχουμε κάνει, όχι μόνο ο προπονητής αλλά και οι παίκτες και να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε μία ομάδα και αν δεν τα καταφέρνουμε φταίμε όλοι. Ο κόσμος έχει δίκιο, αλλά το αποτέλεσμα σήμερα δεν αλλάζει. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια» .

Για το αν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να αλλάξει κάτι σήμερα για να πάρει το παιχνίδι:

«Το πρόβλημα σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι το ίδιο. Κάνουμε ευκαιρίες, βρίσκουμε σε κάποια και γκολ, αλλά για να κερδίσουμε πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Δεν το καταφέραμε σήμερα και πάλι. Συνεχίζουμε και θα παλέψουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα» .

Για το αν παίζουν ρόλο τα πολλά χρόνια που έχει να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα:

«Σίγουρα υπάρχει αυτή η πίεση, αλλά για να κερδίσουμε πρέπει να ζήσουμε με αυτή. Πρέπει να μάθουμε να την διαχειριζόμαστε αυτή την πίεση. Όχι μόνο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας και να κάνουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Έχουμε πει από την αρχή της σεζόν ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά δεν έχουμε πάρει νίκη εκτός έδρας. Αυτό μπορεί να επηρεάζει και την ομάδα, αλλά και τον κόσμο που περιμένει πολλά. Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε την πίεση, για να πανηγυρίσουμε στο φινάλε της σεζόν» .

Για το τι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα:

«Σίγουρα η παρουσία του κόσμου. Μπορεί να είναι πικραμένοι από την εκτός έδρας πορεία της ομάδας, αλλά θέλω να ζητήσω από τώρα να είναι στην Τούμπα. Μας έχουν λείψει πολύ. Είναι άλλο να παίζει σε γεμάτη Τούμπα. Με τον κόσμο δίπλα μας, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο»

Διαβάστε ακόμη...