Κοντρέρας: «Δε στεκόμαστε στη Βιγιαρεάλ»

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, όμως για τον Κοντρέρας αποτελεί ήδη παρελθόν.
Κοντρέρας: «Δε στεκόμαστε στη Βιγιαρεάλ»
Η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, όμως για τον Πάμπλο Κοντρέρας αποτελεί ήδη παρελθόν. Ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε πως η ομάδα στρέφει ήδη το ενδιαφέρον της στο προσεχές ματς με την Καβάλα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και υποσχέθηκε καλύτερες μέρες και εντός των συνόρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας

Για τη χθεσινή νίκη επί της Βιγιαρεάλ: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, με την οποία ανεβήκαμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας και ελπίζουμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για να το διασκεδάσουμε και να σκεφτόμαστε τι έγινε χθες. Το μόνο που σκεφτόμαστε πλέον είναι το επόμενο παιχνίδι της ομάδας (σ.σ.: στην έδρα της Καβάλας)».

Για το πώς εξηγεί την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και την Ευρώπη: «Είναι αλήθεια πως πάμε καλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν ξεκινήσαμε καλά. Σιγά-σιγά, όμως, βελτιωνόμαστε και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Το 1-0 είναι στατιστική. Είτε κερδίζεις 1-0 είτε 10-0 σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί».

Για τους λόγους που δεν βοήθησαν την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο στην αρχή της σεζόν: «Είχαμε πολλές αλλαγές το προηγούμενο καλοκαίρι με αλλαγή προπονητή, τεχνικού διευθυντή, παικτών. Οι αλλαγές έφεραν κάποια προβλήματα, τώρα όπως υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα και μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Στην Ελλάδα δεν ξεκινήσαμε καλά και ο στόχος είναι βελτιωνόμαστε από Κυριακή σε Κυριακή και θέλουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Ο κόσμος είναι πάντα εντυπωσιακός και στο πλευρό της ομάδας. Παρότι τα αποτελέσματα στην αρχή δεν ήταν θετικά, οι οπαδοί ήταν δίπλα μας και δεν αποδοκίμασαν την ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη που μας δίνει. Κυριακή με Κυριακή τα πράγματα πάνε καλύτερα».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Η ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολύ ευχάριστη. Νιώθω σαν το σπίτι μου. Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και στόχος μου είναι τιμήσω το συμβόλαιό μου».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στην Ελλάδα, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Το ίδιο ισχύει για την Ευρώπη και για το Κύπελλο Ελλάδας».

Διαβάστε ακόμη...