Μουσλίμοβιτς : "Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια"

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς σε δηλώσεις του μίλησε όχι μόνο για τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ
Μουσλίμοβιτς : "Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια"
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μίλησε στον Sport103 fm όχι μόνο για τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ

Για τη νίκη επί της Βιγιαρέαλ : «Ήταν μια σημαντική νίκη, παίξαμε πολύ καλά από την αρχή ως το τέλος. Έπρεπε να επιτεθούμε αλλά και ταυτόχρονα να προσέχουμε στην άμυνα. Είχαμε συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές, ήταν καλή ομαδική δουλειά. Πλέον είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου και ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Δεν μου αρέσει να λέω ποιο παιχνίδι ήταν το καλύτερο μας. Χθες ήμασταν συμπαγείς, πήραμε τη νίκη και αυτό κρατάμε. Το χαρήκαμε πολύ γιατί περιμέναμε από πέρσι αυτή την ευρωπαϊκή εμπειρία και γι΄ αυτό άλλωστε πανηγυρίσαμε το γκολ του Βιερίνια. Πιστεύω ότι η συνέχεια της ομάδας θα είναι ανάλογη και θα προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας και με τα αποτελέσματα αλλά και τις εμφανίσεις μας»

Για την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό : «Ξεκινήσαμε νωρίς φέτος τις υποχρεώσεις μας και καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κούραση που μας είχε καταβάλλει καθώς είχαμε δύσκολα παιχνίδια με Άγιαξ και Φενέρ. Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες μας βοήθησε πολύ να ξεκουραστούμε. Μπορεί να είμαστε επαγγελματίες αλλά η κόπωση δεν ξεπερνιέται ούτε με συμβόλαια ούτε με γιατρό. Τρέχεις αλλά τα πόδια σου είναι κουρασμένα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό».

Για τις αλλαγές προπονητών στην ομάδα του ΠΑΟΚ : «Σκεφτόμουν το θέμα αυτό τον τελευταίο καιρό και αναρωτιόμουν αν υπάρχει και δική μας ευθύνη όταν αλλάζουν οι προπονητές. Απλά όταν δεν μπορούν οι παίκτες να καταλάβουν το ποδοσφαιρικό μήνυμα και τη φιλοσοφία ενός προπονητή, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Ίσως δεν βρήκαμε την ισορροπία και τη χημεία με τους προηγούμενους προπονητές γι' αυτό και θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνουμε ευθύνη σε κανέναν. Καλό είναι να κοιτάμε μπροστά. Δεν πρέπει να κατηγορούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ξεπέρασε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις με τις αλλαγές προπονητών. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια από όλες τις απόψεις και όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι. Όταν πηγαίνει καλά, όλοι είναι χαρούμενοι και αν βουλιάζει φταίμε όλοι. Τον κ. Χάβο ίσως τον καταλαβαίνουμε περισσότερο, έχει το χάρισμα αυτό να τον καταλαβαίνουμε καλύτερα και να βγαίνει αυτό στο γήπεδο».

Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Europa League : «Τα πάντα εξαρτώνται από μας. Πλέον κρατάμε την τύχη στα χέρια μας μετά τη χθεσινή νίκη αλλά το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε» δήλωσε ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...