Τσιρίλο:«Έχουμε βρει ρυθμό»

Ο ΠΑΟΚ -σύμφωνα και με τον Μπρούνο Τσιρίλο- έχει βρει ρυθμό κάτι που φαίνεται πλέον και στα αποτελέσματα 
Τσιρίλο:«Έχουμε βρει ρυθμό»
Ο ΠΑΟΚ έχει βρει το ρυθμό του και αυτό φαίνεται  πλέον και στα αποτελέσματα όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο Μπρούνο Τσιρίλο.
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντκός του Δικέφαλου δηλώνει υπερήφανος για τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, αλλά δεν πετά στα σύννεφα, καθώς επισημαίνει πως όλα στον όμιλο παραμένουν ανοιχτά.

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και γι' αυτό τα καταφέραμε», είπε αρχικά ο Τσιρίλο και συνέχισε αναφερόμενος στα στοιχεία που χάρισαν αυτή την ιστορική νίκη στον ΠΑΟΚ:

«Πιέσαμε την Βιγιαρεάλ όσο καλύτερα μπορούσαμε. Κλείσαμε τους διαδρόμους στην περιοχή μας και φθάσαμε στις ευκαιρίες απέναντι στο δικό τους τέρμα».

Όσον αφορά τη συνέχεια ο Τσιρίλο εμφανίστηκε αισιόδοξος αλλά συνάμα και προσγειωμένος: «Η ομάδα μας βρήκε ρυθμό και αυτό το βλέπουν όλοι. Οι νίκες είναι αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης. Φυσικά και δεν πετάμε στα σύννεφα. Ούτε καν για την πορεία στον Ευρωπαϊκό όμιλο. Εξάλλου και σε αυτόν δεν έχει τελειώσει τίποτα...».

Διαβάστε ακόμη...