Λίνο : "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ"

Ο Ντορβαλίνο Άλβες μίλησε στον Sport103 fm για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βιγιαρεάλ.
Λίνο : "Μπορεί τη νίκη ο ΠΑΟΚ"
Ο Ντορβαλίνο Άλβες μίλησε στον Sport103 fm για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βιγιαρεάλ.

Για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ : «Δεν είναι και πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό το καταλάβαμε στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία. Έχει ποιότητα η Βιγιαρεάλ και φυσικά τη σεβόμαστε πολύ αλλά κι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια καλή στιγμή αγωνιστικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού καθώς η Βιγιαρεάλ έχει πολύ καλή κυκλοφορία της ομάδας. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την καλή μας κατάσταση και ψυχολογία και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Θα παίξουν προσεκτικά καθώς η έδρα μας είναι δύσκολη και έχει και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το γκολ πρέπει να το πετύχει πρώτος ο ΠΑΟΚ».

Για τον Λευτέρη Σακελλαρίου : «Είναι ένας παίκτης με μεγάλη δυναμική, δεν διστάζει να μπει στις φάσεις, έχει καλά στοιχεία και ο ΠΑΟΚ μπορεί να βασίζεται πάνω του».

Για το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του : «Απογοητεύομαι που δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και εγώ δεν μπορώ να συνεισφέρω. Ευτυχώς ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρόστερ και μπορεί και καλύπτει τις απουσίες που δημιουργούνται. Βρίσκομαι σε ένα κρίσιμο σημείο καθώς αύριο θα υποβληθώ σε εξετάσεις από τις οποίες θα κριθεί πότε θα αρχίσω ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Εύχομαι να είμαι καλά το γρηγορότερο δυνατόν».

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα : «Περιμένω το παιχνίδι αυτό αφού όλοι θυμούνται το περσινό σκορ και τον αποκλεισμό μας. Είναι μια ευκαιρία να πάρουμε το αίμα μας πίσω αλλά το μυαλό μας δεν πρέπει να είναι σε αυτό το παιχνίδι αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν καθώς το κύπελλο είναι ένας θεσμός που θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...