"Τίποτε δεν πήγε σωστά..."

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, τόνισε μεταξύ των άλλων πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει σταθερότητα στην απόδοσή του.
"Τίποτε δεν πήγε σωστά..."

Διαβάστε τα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι σχολίασε: "To σημερινό είναι ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα για εμάς! Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αργή κυκλοφορία της μπάλας και δυσκολευτήκατε επιθετικά. Τίποτε δεν πήγε σωστά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε νευρικότητα και έλλειψε η ηρεμία από το παιχνίδι μας. Ο αγώνας είχε νεύρα και αυτό νομίζω πως δεν μας βοήθησε για να κάνουμε ευκαιρίες. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Καλό ήταν να μην είχαμε σήμερα απώλειες και να κερδίζαμε την Ξάνθη. Είναι φυσιολογικό μέσα στα πλαίσια της δημιουργίας μιας νέας ομάδας, θα υπάρξουν και απώλειες αλλά και κακές μέρες".

Και συνέχισε λέγοντας: "Πρέπει να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλει χρόνο ώστε να αφομοιωθούν κάποια πράγματα από τους παίκτες. Μετά από ένα δίμηνο ίσως η ομάδα να ξέρει τι πρέπει να παίζει. Μέχρι τότε φυσικά θα πρέπει να βελτιωνόμαστε".

Διαβάστε ακόμη...