"Αδικούμε τους εαυτούς μας ..."

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στην προσπάθεια της ομάδας, στην αντίδραση του Νομπόα τη στιγμή της αλλαγής του, όπως και του Μακ στο πέναλτι...
"Αδικούμε τους εαυτούς μας ..."

Διαβάστε αναλυτικά:

Αρχικά μιλώντας για το παιχνίδι είπε: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις, το 1-0 ήταν φτωχό σκορ... Είχαμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Εκεί συνεχίζουμε να έχουμε ένα θέμα ακόμη. Βέβαια δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον Λεβαδειακό. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε για ανεξήγητο λόγο αργό ρυθμό, είχε πολλές διακοπές, και δεν είχαμε την ένταση και την αποφασιστικότητα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δίκαια κερδίσαμε και συνεχίζουμε"...

Σε ερώτηση για τις πολλές τελικές του ΠΑΟΚ και το μόλις ένα γκολ που μπήκε, απάντησε: "Αδικούμε τους εαυτούς μας. Τους αδικούμε πάρα πολύ, γιατί με όλες αυτές τις τελικές θα έπρεπε να κερδίζουμε πιο εύκολα στα παιχνίδια μας. Το καλύτερο ημίχρονο ήταν με τα Γιάννινα. Μετά αυτό το ματς, δεν μπορείς να πεις και πολλά, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Βγάλαμε πολλές φάσεις, στο τέλος είδατε και με τον Κουλούρη θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι, να βοηθήσουμε τα παιδιά".

Για το σχήμα που παρέταξε σήμερα τον ΠΑΟΚ, είπε: "Δεν έχουμε τους καθαρούς παίκτες για να παίξουμε αυτό που θα θέλαμε. Και ο Περέιρα κάνει μεάλη προσπάθεια, αλλά δεν είναι καθαρό εξτρέμ, οπότε ζητάμε παραπάνω πράγματα από κάποιους ποδοσφαιριστές".

Όσο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο που ακολουθεί...: "Ελπίζω να τελειώσουμε το παιχνίδι με 11 παίκτες. Βρισκόμαστε στην 2η θέση και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε ενόψει των play offs".

Σχολιάζοντας την αντίδραση του Μακ στη φάση του πεναλτι δήλωσε: "Δεν είδα τι έγινε, αλλά από την στιγμή που έδωσαν τα χέρια με τον Παπαδόπουλο, θεωρώ πως δεν υπάρχει θέμα. Γίνονται αυτά στα παιχνίδια και δεν ξέρω αν υπάρχει αντίδραση. Στα πέναλτι πέρα από την ικανότητα του παίκτη, μετράει και η ψυχολογία του. Αφήνουμε τους παίκτες να αποφασίσουν σε τέτοιες περιπτώσεις".

Αναφερόμενος στην αντίδραση του Νομπόα στην αλλαγή του, που έφυγε στα αποδυτήρια, σημείωσε: "Στα αποδυτήρια ο Νομπόα ήταν μία χαρά. Μετά εξάλλου γύρισε και στον πάγκο. Ζητάμε πολλά από αυτόν, γιατί είναι από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της ομάδας. Θέλουμε να βγάζει ότι μπορεί από το ταλέντο του στο γήπεδο και όταν γίνεται αυτό εκνευρίζεται".

Τέλος αναφέρθηκε και στις ενδείξεις του Vis track: "Τα τρεξίματα σήμερα ήταν πάρα πολλά. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε πολλά στην προπόνηση και για αυτό μετά το 60ό λεπτό -70ό λεπτό  δεν μπορούσαε να είμαστε το ίδιο καλά. Πήγαμε όμως γενικά καλύτερα και πιστεύω πως θα φτάσουμε στα play offs  να είμαστε ακόμη καλύτερα. Να είμαστε όπως θέλουμε να είμαστε".

Διαβάστε ακόμη...