Μονόδρομος το τρίποντο με Λεβαδειά!

Για την 33η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ υπoδέχεται στην Τούμπα τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου.
Μονόδρομος το τρίποντο με Λεβαδειά!

Το παιχνίδι -όπως και όλα της αγωνιστικής- θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για σήμερα τους τιμωρημένους Βίτορ, Αθανασιάδη, τον τραυματία Σαλπιγγίδη και τον Σκόνδρα. Αντίθετα επανέρχονται στην αποστολή και πιθανότατα και στην ενδεκάδα ο Ρατς και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε επίσης μετά από καιρό και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, μαζί με τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κόστα, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Γκολάσα, Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι:  Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, Κόστα και Τζαβέλλας στο κέντρο της άμυνας, Ρατς και Κωνσταντινίδης στα πλάγια, Τζιόλης, Κάτσε και Νομπόα, στη μεσαία γραμμή και οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Μακ, Περέιρα και Παπαδόπουλος.

Ο ΠΑΟΚ με 61 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει τη νίκη ώστε να επωφεληθεί σε περίπτωση στραβοπατήματος του βάζελου στην Κέρκυρα, ενώ ο Λεβαδειακός με 40 βαθμούς είναι στην 13η θέση ισόβαθμος του Πλατανιά και παλεύει για τη σωτηρία του. 

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που κυνηγάει την παραμονή της στην κατηγορία, αν και πιστευω ότι είναι αρκετά κοντά στο να το πετύχει. Έχει έμπειρους παίκτες, άλλαξε πάρα πολύ τον Γενάρη, ενισχύθηκε με καλούς ποδοσφαιριστές. Εμείς θα πρέπει κοιτάξουμε να κάνουμε καλά το παιχνίδι μας, να βρεθούμε σε καλή μέρα και να κερδίσουμε".

Όσον αφορά την ομάδα της Λεβαδειάς, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεση του τους Στάθη, Πουλίδο, Πίντερ και Μρντάκοβιτς, ενώ επέστρεψαν στην αποστολή ο Σηφάκης και ο Βούκσεβιτς. Αναλυτικά η αποστολή: Σηφάκης, Στρατηλάτης, Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Τομάς, Κώτσιος, Μάγκας, Μιλιάζες, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Πελέ, Κατίδης, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Μπουσταμάντε, Παππάς, Μάντζιος και Γιακουμάκης.

Η ΚΕΔ στέλνει στην Τούμπα τον Μήτσιο με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Τσολάκη, 4ο τον Δελφάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Μαζαράκη...

Θυμηθείτε την προϊστορία των εντός έδρας αναμετρήσεών μας με τον Λεβαδειακό, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...