"Να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος"

Ο Ραζβαν Ρατ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και μίλησε για την εικόνα της ομάδας και τα 2 παιχνίδια που έρχονται.
"Να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος"

Αναλυτικά:

Για την μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και τα παιχνίδια με Γκινκάμπ και Ολυμπιακό: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τα συγχαρητήρια πάνε στην ομάδα και μετά σε εμένα. Χαίρομαι κι εγώ για τα δύο γκολ που πέτυχα και βοήθησα την ομάδα. Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν έχω να σχολιάσω κάτι γιατί υπάρχει η αναμέτρηση με την Γαλλία".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: "Θέλω να πω πως θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος. Η ομάδα σίγουρα έχει βελτιωθεί από το ξεκίνημα. Πήραμε ένα μάθημα με την Ζίμπρου, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε. Στόχος της ομάδας είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε αγώνα".

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: "Είμαστε ομάδα δεν κάνουν επίθεση ή άμυνα μόνο τέσσερις. Το κάνουμε μαζί. Προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά και δόξα τω Θεώ στα τελευταία παιχνίδια το κάνουμε πολύ καλά. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και ας δεχόμαστε γκολ".

Για το γκολ-φάουλ που πέτυχε: "Δεν μπορώ να αποκαλύψω πως δουλεύουμε στις προπονήσεις, είναι δικά μας μυστικά αυτά. Έτσι έπρεπε να γίνει σήμερα και έγινε...".

Για το ότι ήρθε ως αντικαταστάτης του Λίνο και τα πηγαίνει εξαιρετικά: "Όχι δεν ήρθα σαν αλλαγή κάποιου, δε μου είπε κάποιος κάτι τέτοιο. Ήθελα να έρθω και ελπίζω να έχω δικαιώσει αυτή την επιλογή, νιώθω πολύ καλά. Στην συνέχεια έμαθα για τον Λίνο και όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και σε εμένα".

Για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου: "Φυσικά και θέλω να προκριθούν και οι δύο χώρες. Προφανώς το εύχομαι για την δική μου Εθνική και αφού παίζω στην Ελλάδα θα ήθελα να περάσουμε και οι δύο".

Διαβάστε ακόμη...