"Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά..."

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος για κάποια πράγματα από την ομάδα του, τονίζοντας όμως πως υπάρχουν και πράγματα που τον αφήνουν δυσαρεστημένο.
"Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά..."

 Σε ερώτηση για το γιατί ξεφυσάει μετά από μια νίκη με 4-0: "Είναι η ανακούφιση... Ξέρετε ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά. Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσα φαίνονται, αλλά είναι πολύ δύσκολα κι αν κάνεις ένα λάθος μπορεί να γίνει μπούμεραγκ και να γυρίσουν όλα ανάποδα. Σίγουρα περιμένουμε να γινόμαστε και καλύτεροι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί πάμε όλοι μαζί".

Για το αν θεωρεί πως ο Δικέφαλος διανύει περίοδο φόρμας ή οι καλές εμφανίσεις είναι αποτέλεσμα της βελτίωσης της νοοτροπίας και του κλίματος: "Εγώ περιμένω να είμαστε πρωταθλητές τον Μάιο. Ώρα δεν μου λέει τίποτα. Ελπίζω να βοηθήσει η Παναγιά με την δουλειά που κάνουμε να τα καταφέρουμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα, δεν λέμε μεγάλες κουβέντες, γιατί είδατε τι έγινε στο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Πετούσαμε στα σύννεφα με πρώτο εμένα. Κι ότι κάναμε πριν το παιχνίδι με την Καλαμαριά ήταν λανθασμένα".

Για τα επόμενα δύο παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα: "Δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Το τελευταίο παιχνίδι έχουμε πάντα πάνω. Αυτό είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Το πανηγύρι τελείωσε. Το πανηγύρι είναι για τον κόσμο, αυτοί μπορούν να χαρούν. Έχουμε πολύ κοντά, την Πέμπτη, ένα παιχνίδι κι αμέσως μετά ένα ακόμη. Εάν δεν δούμε καθαρά μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης και δούμε μαζί και το επόμενο, θα μπερδέψουμε πολύ τα πράγματα".

Για το αν υπάρχει κάτι που να μην του άρεσε σήμερα από την ομάδα: "Μπορεί να είμαι ικανοποιημένος, αλλά μόνιμα είμαι δυσαρεστημένος και με κάποια πράγματα, αλλά αυτά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συζητηθούν εδώ. Αύριο με τα παιδιά έχουμε να πούμε πολλά και δυσάρεστα".

Για το ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά την ισοπαλία με την Καλλονή στην Τούμπα, είχε δηλώσει πως η ομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και στη συνέχεια μετράει γύρω στα 25 γκολ: "Στο παιχνίδι με την Καλλονή είχα πει ότι κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάνουμε γκολ. Σας είχα πει ότι είναι να γυρίσει το κουμπί από πάνω και να γίνει το κλικ. Εγώ σας είπα ότι το αφήνω στην Παναγιά. Χίλιες ώρες να παίζαμε με την Καλαμαριά γκολ δεν θα βάζαμε Μπορεί να μας στεναχώρησε αυτό που έγινε, αλλά ήταν δίκαιο. Δίνεις παίρνεις, δεν δίνεις δεν παίρνεις. Εγώ το λέω για την Παναγιά γιατί το πιστεύω. Μακάρι να το πιστέψουν και τα παιδιά. Είχα πει τότε ότι και την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα, είχαμε ξεκινήσει με ισοπαλία με τον Πιερικό. Δουλεύουμε πολύ και σε αυτό το κομμάτι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος".

Διαβάστε ακόμη...