Αίσχη στην Παπαναστασίου

Εκτεταμένα επεισόδια έξω από το γήπεδο του συμπολίτη
Αίσχη στην Παπαναστασίου
Το ντέρμπι μεταξύ αρη και Π.Α.Ο.Κ. δεν ξεκίνησε καλά, όπως άλλωστε αναμενόταν...  H αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση   χημικών και βομβών κρότου λάμψης, προκειμένου να απομακρύνει  το πλήθος που βρισκόταν έξω από το γήπεδο και ήταν σε έξαλλη κατάσταση στη θέα και μόνο του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της ομάδας μας .
Συγκεκριμένα στις 17.05 έφτασε μέσω της οδού Αλκμήνης το λεωφορείο της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. Προσέγγισε και τότε πετάχθηκαν απ' τη μάζα των οπαδών του αρη μπουκάλια και πυρσοί. Η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. μπήκε στο γήπεδο και δεν καταγράφηκε πρόβλημα. Μετά όμως η αστυνομία απέσυρε τα λεωφορεία για να προσεγγίσει αυτό του αρη και "άνοιξε" η διόδος προς την είσοδο των ομάδων. Ομάδες οπαδών του αρη πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και πυρσούς στις μονάδες ΜΑΤ που υπήρχαν παραταγμένες ενώπιον της εισόδου, ακολούθησε ρίψη δακρυγόνων απ' την αστυνομία . Ακολούθησαν "μάχες" επί της οδού Παπαναστασίου, με ρίψεις αντικειμένων, ενώ έγιναν και τρεις προσαγωγές, τουλάχιστον.

Στην οδό Αλκμήνης σταμάτησε κι ένα άλλο λεωφορείο, που μετέφερε τη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. επικεφαλής της οποίας ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ με την ομάδα ήταν οι Βρύζας, Ιωσηφίδης. Οι "επίσημοι" του Π.Α.Ο.Κ. πήγαν σε σουίτα του γηπέδου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Τα ευτράπελα  συνεχίστηκαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν είδαμε άτομα από την "ασφάλεια του γηπέδου"  να δημιουργούν  πρόβλημα τόσο στον γυμναστή της ομάδας όσο και στον Κώστα Χαλκιά όταν αυτός πήγε να κάνει το καθιερωμένο ζέσταμα

Για να επανέλθουμε στα επεισόδια σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινησαν  μια ώρα πιο πριν στο κέντρο της πόλης, όπου οι χούλιγκανς με κίτρινα διακριτικά προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα Στο μεταξύ πεδίο μάχης λίγο έλειψε να γίνει η "Παλαιών Πατρών Γερμανού" και συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία της Θύρας 4, όταν μερίδα οπαδών του αρη πέρασε έξω από το σύνδεσμο του Π.Α.Ο.Κ. με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροσυμπλοκές με οπαδούς του δικεφάλου του Βορρά που περιφρουρούσαν το σύνδεσμο κυριολεκτικά για το φόβο των "Ιουδαίων" .
Η αποστολή της ομάδας τελικά μπήκε στο γήπεδο και όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι...

Διαβάστε ακόμη...