Πατήστε σκουλήκι και Σπάθα

Ακούστε ζωντανά από το Paokmania Web Radio στις 7:00 το παιχνίδι άρη-Π.Α.Ο.Κ. κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Πατήστε σκουλήκι και Σπάθα
Πέντε στροφές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος και ο "Δικέφαλος" δίνει καθοριστικό ματς στην Παπαναστασίου με αντίπαλο τον συμπολίτη. Ένα ματς στο οποίο πιθανό νικηφόρο αποτέλεσμα θα ανοίξει για τα καλά την όρεξή μας για πολλά πράματα φέτος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nonasports1 και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το paokmania web radio από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου δίχως ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Φερνάντο Σάντος να έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια σταθερά ο Χαλκιάς, στην άμυνα δεν αναμένονται αλλαγές με την έννοια ότι Κοντρέρας, Μαλεζάς θα είναι στο κέντρο της άμυνας και οι Σνάουτνσερ, Λίνο σε δεξιά και αριστερή πλευρά, αντίστοιχα. Η  παρουσία των χαλκέντερων Βιτόλο και Γκαρσία είναι δεδομένη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια, στην αριστερή θα παίξει ο Σορλέν, ενώ ο Ιβιτς θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Μουσλίμοβιτς θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Μιλάμε δηλαδή για το κλασσικό 4-2-3-1 που εμπιστεύεται απόλυτα φέτος ο «μηχανικός» στα περισσότερα παιχνίδια.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο, αυτό περιλαμβάνει τους Φιλομένο, Σαβίνι που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας καθώς επίσης και τον άτυχο Κριστιάνο ο οποίος ως γνωστό θα απουσιάσει για περίπου ένα εξάμηνο, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε στο γόνατο.

Με την τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον άρη.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους 18 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Kresic, Cirillo, Contreras, Edinho, Garcia, Ivic, Moon, Muslimovic, Lino, Sorlin, Sznaucner,Vieirinha, Vitolo, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς και Φωτάκης.

 

Ο Σάντος στη διάρκεια της εβδομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο και συνέστησε μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στο ματς. Έδειξε τα δυνατά σημεία του συμπολίτη, αλλά και εκεί που πρέπει να «χτυπήσει» η ομάδα μας. Τους τόνισε ότι θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή για να πετύχουνε αυτό που τόσο πολύ θέλουνε οι ίδιοι αλλά και όλοι στον Π.Α.Ο.Κ. Πρέπει να πιέσουνε ψηλά -όπως και σε όλα τα εκτός έδρας ματς έκαναν- και να μην τους αφήσουνε να ελέγξουν αυτοί το ρυθμό. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις γρήγορες αντεπιθέσεις που θέλει αλλά και μπορεί να «βγάζει» η ομάδα, ενώ έδωσε έμφαση και στις στημένες φάσεις, όπου ο Π.Α.Ο.Κ. είναι δυνατός και αποτελεσματικός φέτος.

Εμείς σαν admin team θέλουμε να στείλουμε δύο μηνύματα.

Το πρώτο θα έχει παραλήπτη τους συμπολίτες τους οποίους προειδοποιούμε ότι στο τέλος του αγώνα θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει: να σέρνονται στο χώμα υποταγμένοι στην άθλια μοίρα τους, στην ισχύ του ενός και μοναδικού αφεντικού της πόλης. Είναι το πεπρωμένο τους και δεν μπορεί γίνει αλλιώς.

Το δεύτερο μήνυμα απευθύνεται στους παίκτες μας: «Μπείτε μέσα και παίξτε σαν Π.Α.Ο.Κ. Εσείς είστε η μεγάλη ομάδα, ο αντίπαλος είναι μια ομάδα χαμηλού βεληνεκούς. Στο χέρι σας είναι να κάνετε το διπλό και να συνεχίσουμε το ταξίδι προς την ολοκλήρωση των στόχων μας...  Η νίκη μέσα  στην ερπετοφωλιά δεν είναι μόνο 3 βαθμοί για μας. Κερδίστε πανηγυρίστε και βυθίστε τους μέσα στην τρύπα τους. Κερδίστε για εσάς. Νιώστε την απόλυτη ηδονή που κάθε οπαδός της ομάδας θα ήθελε να νιώσει. Κάντε το όπως ο Τουρσουνίδης και ο Μίετσελ. Δεν θέλει κόπο....Τρόπο και πάθος θέλει. Πανηγυρίστε τα γκολ μπροστά στην κερκίδα τους. Κάντε τους να αδειάσουν το γήπεδο από το ημίχρονο. Και μην ξεχνάτε ότι τα  κομφετί και οι σερπαντίνες δεν κερδίζουν αυτά τα ματς. Μόνο η ψυχή και το ασίγαστο πάθος!!!!

Διαιτητής της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης θα είναι ο Σπάθας (Πειραιώς), με βοηθούς τους Σπυρίδων Τρύφωνα και Χρήστο Σωτηρόπουλο. Ο 30χρονος διαιτητής έχει διευθύνει την τρέχουσα περίοδο τέσσερα παιχνίδια του άρη (άρης- Ατρόμητος 1-0, Πανθρακικός- άρης 1-1, Λάρισα- άρης 2-2, άρης- Παναθηναϊκός 0-0) και δύο του Π.Α.Ο.Κ. (Παναθηναϊκός- Π.Α.Ο.Κ. 2-1 και Ηρακλής- Π.Α.Ο.Κ. 1-1).

Η προϊστορία των αγώνων άρη - Π.Α.Ο.Κ.από τη σεζόν 95-96

25.2.96: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 0-0

18.11.96: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 0-0

Την περίοδο 97-98 ο συμπολίτης έπαιζε στη Β΄

15.2.99: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 2-0

28.11.99: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 0-0

1.11.00: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 4-0

2.2.02: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 2-3

15.12.02: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 2-0

22.5.04: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 1-1

27.2.05: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 1-3

Την περίοδο 05-06 ο συμπολίτης έπαιζε και πάλι στη Β΄

21.10.06: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 0-0

21.10.07: αρης - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 (ήταν η χρονιά με τις "σαρδέλες")

25.1.09: αρης - Π.Α.Ο.Κ 0-0

 

Διαβάστε ακόμη...