Στέλνουν τον Σπάθα!

Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά, θα είναι ο διαιτητής που θα "σφυρίξει" την πιο κρίσιμη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής...
Στέλνουν τον Σπάθα!
Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά, θα είναι ο διαιτητής που θα "σφυρίξει" την πιο κρίσιμη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής.

Τελικά το "μαγείρεμα" τόσων ημερών έπιασε τόπο! Φτάσαμε Παρασκευή -μια μέρα πριν την έναρξη της 26ης αγωνιστικής- για να αποφανθεί η διοργανώτρια αρχή στο ποιος θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Ο κ. Σπάθας, που φέτος μας έχει σφυρίξει στο ΟΑΚΑ και το Καυτατζόγλειο, θα τριτώσει φέτος τα ντέρμπι  του ΠΑΟΚ στην Παπαναστασίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον αγώνα με τον ζέλο, ο αξιότιμος κύριος Σπάθας, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1, δε σταμάτησε να σπρώχνει προς την περιοχή μας τους παίκτες του παναθηναϊκου σφυρίζοντας συνεχώς φάουλ κάθε φορά που ο Καραβούτης και η παρέα του ξάπλωναν στο χορτάρι.

Επίσης, δε δίστασε να καταλογίσει χέρι στη φάση που ο Ίβιτς κοντρόλαρε κανονικά τη μπάλα και ετοιμαζόταν να κάνει το 2-2. Μάλιστα, τιμώρησε και τον Σέρβο με 2η κίτρινη, αποβάλοντάς τον από το παιχνίδι.

Κύριε Σπάθα, απαιτούμε να μας παίξετε 50-50. Να είστε βέβαιος ότι δε θα ανεχτούμε κι άλλη σφαγή από το "στραγάλι" σας....

 

Διαβάστε ακόμη...