Έξι στροφές… πριν το finale

Ακούστε ζωντανά άπό το Paokmania Web Radio στις 4:45 τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Έξι στροφές… πριν το finale
Σε μια γεμάτη -όπως όλα δείχνουν Τούμπα- ο «Δικέφαλος» θα υποδεχτεί το απόγευμα του Σαββάτου τον ουραγό της βαθμολογίας Πανθρακικό σκοπεύοντας στο τρίποντο που θα τον κρατήσει σε "στενή επαφή" με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasport1 και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας «το γνωστό» κλικ ΕΔΩ

Η τρέλα μας για την ομάδα είναι δεδομένη και έχει αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Αυτό που συμβαίνει όμως αυτή τη φορά είναι πρωτόγνωρο ακόμα και για τα δικά μας δεδομένα. Ουρές ΠΑΟΚτσήδων σχηματιζόταν από το πρωί της Τετάρτης στα εκδοτήρια της Τούμπας προκειμένου να εξασφαλιστεί το μαγικό χαρτάκι όχι για κάποιο ντέρμπυ, αλλά για παιχνίδι με τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα!!! Ο κόσμος δίνει και πάλι βροντερό παρόν στηρίζοντας με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια του "δικεφάλου του Βορρά" για την κατάκτηση της κορυφής του φετινού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό όσο και αν φαίνεται εύκολο, κρύβει πολλές παγίδες. Αν ο Π.Α.Ο.Κ. εμφανιστεί χαλαρός τότε η ομάδα της Κομοτηνής μπορεί να κάνει ζημιά, όπως τόνισε ο Santos στους παίκτες του. Νωπά είναι άλλωστε τα τελευταία εντυπωσιακά αποτελέσματα των Θρακών, με τα διπλά στον κάμπο και στην Παπαναστασίου αλλά και την εντός έδρας νίκη τους με τον αξιόμαχο Εργοτέλη

Αυτό επισήμανε ο Fernando Santos στους ποδοσφαιριστές του στις τελευταίες προπονήσεις και ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί στην αναμέτρηση. «Δεν θα πρέπει να εμφανιστούμε χαλαροί γιατί θα το πληρώσουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί για να φτάσουμε στην νίκη».
Το απόγευμα της Παρασκευής ολοληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας  πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Πανθρακικού. Οι Vierinha, Moon δεν συμμετείχαν, καθώς φτάνουν σήμερα το βράδυ από τις πατρίδες τους, ενώ κανονικά επέστρεψαν οι υπόλοιποι διεθνείς. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Kresic, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Cirillo, Contreras, Cristiano, Edinho, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Sorlin, Sznaucner, Veron, Vitolo

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο «μηχανικός» είναι υποχρεωμένος να διαφοροποιήσει κάπως την ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που παρέταξε στην Ξάνθη, αλλά μόνο σε επίπεδο προσώπων. Το κλασσικό και ιδιαίτερα πετυχημένο 4-2-3-1 του Πορτογάλου δε θα αλλάξει με τίποτε.

Όπως φάνηκε απ' τις τελευταίες προπονήσεις, ο Santos θα "ρίξει" στη δεξιά πλευρά της ομάδας τον Edinho ή τον Cristiano, βάζοντας και πάλι αριστερά τον Sorlin χωρίς να κάνει άλλες αλλαγές σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες του Π.Α.Ο.Κ..

Για το Σαββατιάτικο ματς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Vierinha, Φωτάκης  και ο Moon που θα επιστρέψει αργά το βράδυ σήμερα. Απόντες σίγουρα και οι τραυματίες Filomeno και Savini.

Όσον αφορά την 11άδα κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Χαλκιάς, τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα πάρει ο Αραμπατζής και αριστερά ο Lino με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Contreras, Μαλεζά. Αμυντικά χαφ οι Garcia- Vitolo ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Sorlin, Ivic και Edinho (ή Cristiano) με αιχμή του δόρατος τον  φορμαρισμένο τελευταία, Zlatan Muslimovic

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα έρθει στην Τούμπα η ομάδα της Κομοτηνής με τον Παύλο Δερμιτζάκη να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες εκτός από δύο. Πρόκειται για  τον Πάμπλο Κασάρ, που έλυσε μεσοβδόμαδα το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πανθρακικού κοινή συναινέσει και τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Φιλίπ Αρσενίεβιτς που είναι τραυματίας.

Η προετοιμασία των φιλοξενούμενων ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής με μία προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής αναχώρησε οδικώς για την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Ρόκα, Βρονταράς, Ιασωνίδης, Τζόκιτς, Ματεντζίδης, Σακελλαρίου, Παπαδόπουλος, Κανωτίδης, Ολίσε, Μαρτσέλο, Αργυρίου, Λόπεζ, Μπαχαρίδης, Παπουλής, Καζάκης, Ρομπέρ, Μπέλεκ και Μπουσινάκης.


Διαβάστε ακόμη...