Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές!!!

Το αρχοντικό πέρασμα του Π.Α.Ο.Κ. από την Ξάνθη θορύβησε πολλούς...
Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές!!!
Απίστευτα πράματα είδαν τα μάτια μας στην 24η αγωνιστική που μόλις τελείωσε. Το τέως ΠΟΚ σαφώς θορυβημένο από την αναρρίχηση του "Δικεφάλου" στο ρετιρέ της βαθμολογίας έβαλε σε λειτουργία τα γνωστά μέσα προσπαθώντας να υποβοηθήσει τις ομάδες του λεκανοπεδίου και να μην μας αφήσει παραπάνω από 24 ώρες να κάνουμε όνειρα τίτλου.

Ας πάρουμε τα πράματα με χρονολογική σειρά. Η αρχή έγινε στο ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου. Εκεί η μετριότατη αγωνιστικά ΑΕΚ χρειάστηκε τη βοήθεια του Ντάκου που έκλεισε τα μάτια στις καθυστερήσεις σε καραμπινάτη ανατροπή του Λεάλ από τον Μαϊστόροβιτς. Η φάση ξεσήκωσε πολλές και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του Εργοτέλη, για το εξώφθαλμο πέναλτι που φυσικά δεν δόθηκε .

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ο "παραπαίων γάβρος" που πολλές φορές αποδοκιμάστηκε από τους ίδιους τους οπαδούς του πήρε πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 τη νίκη με τον Ατρόμητο, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για καθαρό πέναλτι . Ο Δώνης στις δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: "Θα συνεχίσω από εκεί που τελείωσε ο κ. Καραγεωργίου χθες . Δεν μπορεί η δουλειά μας για την οποία προσπαθούμε πολύ να καθορίζεται από ανθρώπους ανεπαρκείς. Ο καθρέφτης της δουλειάς μας είναι το γήπεδο. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το πέναλτι γιατί είναι ξεκάθαρο".

Μιλάμε για την φάση του 63'. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Μέλμπεργκ ανατρέπει καθαρά τον Σαγκανόφσκι, αλλά ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν απλά "παίζετε". Την πεντακάθαρη παράβαση την είδαν όλοι εκτός από τον ρέφερι Γιάχο που προφανώς εθελοτύφλησε...

Και περνάμε στο ματς της Νέας Σμύρνης . Ο Καλόπουλος "βλέπει" στο 20' πέναλτι σε πέσιμο του Νίνη που ακολουθώντας τα χνάρια του μέντορά του Καραβούτη, πέφτει μες στην περιοχή και εκμαιεύει το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ο βάζελος πήρε κεφάλι στο σκορ. Xαρακτηριστική η έκφραση απορίας του Κοντοέ που αντίκρισε για τη φάση αυτή και την κίτρινη κάρτα την οποία κανονικά θα έπρεπε να δει ο Νίνης για θέατρο. Μάταια ο εκφωνητής του συνδρομητικού προσπαθούσε να μας πείσει ότι υπήρξε παράβαση και ότι ο ρέφερι "είδε καλά".

Στον αντίποδα όλων αυτών, είδαμε ένα Τριτσώνη στην Ξάνθη να αρνείται στον Π.Α.Ο.Κ. δύο πεντακάθαρα πέναλτι ακόμα και όταν το σκορ είχε φτάσει στα επίπεδα του 0-3!!!

Συνοψίζοντας τα διαιτητικά εκτρώματα του Σαββατοκύριακου, γίνεται πλέον σαφές σε όλους εμάς τους ονειροπόλους ότι πρωταθλητές και στη φετινή Super Leaue θα είναι και πάλι οι διαιτητές που προφανώς έχουν αναλάβει δράση δεχόμενοι εντολές άνωθεν, πιθανότατα από τον κύριο Πιλάβιο...

 

 

Διαβάστε ακόμη...