ΕΛ ΑΣ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!!!

Και πάλι τρικλοποδιές από την ΕΛ.ΑΣ, στον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο  
ΕΛ ΑΣ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!!!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Μπορεί ο επίσημος Λεβαδειακός να δήλωσε θετικός για να παραχωρήσει όσα εισιτήρια ήθελε ο Π.Α.Ο.Κ. για τον κόσμο του για το σημερινό παιχνίδι, αλλά οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα εδώ και λίγες ώρες να απαγορεύσουν την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ομάδας μας !

Ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως στα διόδια των Μαλγάρων σταμάτησαν λεωφορεία και συνέλαβαν (!) τους οδηγούς με αποκλειστικό στόχο την ματαίωση της μετακίνησης. Παρόλα αυτά και σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν, οι οπαδοί μας επιβιβάζονται σε όποιο μεταφορικό μέσο μπορούν και συνεχίζουν το ταξίδι προς την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Η ένταση ξεκίνησε  τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι Αστυνομικές Αρχές της συμπρωτεύουσας δεν επέτρεψαν στους οργανωμένος οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να ταξιδέψουν στη Λιβαδειά, όπου ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις πήραν θέσεις έξω από τους συνδέσμους του «Δικεφάλου», με σκοπό να μην τους αφήσουν να μην ξεκινήσουν για τη Βοιωτία.

Το παραπάνω γεγονός εξόργισε τους οπαδούς της ομάδας, αφού όπως προαναφέρθηκε οι διοικήσεις του Π.Α.Ο.Κ. και του Λεβαδειακού είχαν συμφωνήσει τη διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς μας.

Όπως και να έχει πάντως, ο Δικέφαλος θα έχει κόσμο στο πλευρό του το απόγευμα στη Λιβαδειά αφού οι εκδρομείς συνεχίζουν την κάθοδο.

Διαβάστε ακόμη...