Σάντος: “Θα ήθελα... Σαλπιγγίδη”

Για άλλο θέμα πήγαν οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου και άλλο προέκυψε.
Σάντος: “Θα ήθελα... Σαλπιγγίδη”
Ο Φερνάντο Σάντος στο περιθώριο της κουβέντας για το ματς με τον Πανιώνιο, όπου για ακόμα μία φορά κατηγόρησε τους ποδοσφαιριστές του για έλλειψη πάθους στο παιχνίδι τους, είπε πως θα ήθελε να τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Έριξε, έτσι, κι άλλο καπνό στις φήμες πως το καλοκαίρι ο Έλληνας επιθετικός θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Προσωπικά θα ήθελα τον Σαλπιγγίδη σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν ήμουν προπονητής. Εχει την ποιότητα και μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτή είναι τουλάχιστον η άποψη που έχω προσωπικά ως προπονητής. Δεν θέλω να πάρω θέση για οποιοδήποτε άλλο θέμα", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Φερνάντο Σάντος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είπε: "Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και παρότι χάσαμε το πέναλτι, αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε το γκολ. Επρεπε όμως να βάλουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πολύπλοκο. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, αλλά εμείς αντιδράσαμε σωστά, συνεχίζοντας την πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ημασταν καλά οργανωμένοι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις".

Ωστόσο, εξέφρασε και τα παράπονα του προς τους παίκτες: "Είμαστε πολύ κακοί στις αντεπιθέσεις. Αρκετοί παίκτες νομίζουν ότι η λογική είναι να πάνε στο ένας εναντίον όλων κι αυτό είναι λάθος. Έχουμε δουλέψει αρκετά επί του συγκεκριμένου ζητήματος, φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Ακόμη, έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Είναι τομείς στους οποίους θα πρέπει να βελτιωθούμε".

Για το ντεμπούτο του Κριστιάνο Μοράες: "Είναι παίκτης με ποιότητα, θα μας βοηθήσει, γνωρίζει ποδόσφαιρο, απλά θα πρέπει μάθει καλύτερα τους συμπαίκτες του".

Πηγή: Sportnet.gr

Διαβάστε ακόμη...