Πρεμιέρα στην έδρα του με ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ Β'

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Betsson Super League 2 της σεζόν 2022-23 δίνει αύριο Παρασκευή 11.11 ο ΠΑΟΚ Β', ο οποίος υποδέχεται τη Λάρισα στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 2η αγωνιστική.
Πρεμιέρα στην έδρα του με ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ Β'

Το ματς θα αρχίσει στις 15:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 3.

Ο ΠΑΟΚ Β' προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στη Βέροια κι επιθυμεί προφανώς να εκκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην έδρα του. Στην σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα περιλαμβάνονται οι: Ταλιχμανίδης, Τσιόπτσης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Σπυρίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Αποστολόπουλος και Σαλαμούρας, ο Κουλούρης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το ματς της Κ19 με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική και ο Γιαξής, που προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Επίσης, στην αποστολή δεν είναι και ο Σαουδάραβας Αχμάντ, ενώ οι Ρούμιαντσεβ και Ζίλο «κατεβαίνουν» για να ενισχύσουν την Κ19 στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος.

Διαβάστε ακόμη...