Για το τρίποντο στο "Γεντί Κουλέ"

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο "Γεντί Κουλέ" τον ΟΦΗ ...
Για το τρίποντο στο "Γεντί Κουλέ"

Η αναμέρηση θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSports HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας .

O Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη και φυσικά τους Ρικάρντο, Κουαλιάτα που συμμετείχαν στο χτεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ Β' με τον Μακεδονικό.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Κάργας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, αμυντικά χαφ οι Κούρτιτς, Ντάτας, μπροστά τους οι Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας, Νάρεϊ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα ή ο Μπράντον.

Ο Δικέφαλος έχει βρει τον τρόπο τα τελευταία χρόνια και φεύγει από το Ηράκλειο με βαθμούς, ανατρέποντας την κατάσταση που επικρατούσε πριν το 2008, όταν το διπλό στο "Γεντί Κουλέ" ήταν κάτι σπάνιο!

Η ομάδα θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, καθώς τόσο οπαδοί που ζουν μόνιμα στο νησί, αλλά και εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη, θα δώσουν το παρόν στο γήπεδο!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Νιόμπλιας, πήρε στην αποστολή τους: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπαλογιάννης, Γιοχού, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Ζερκάνε, Μπιφουμά, Καμάου, Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι.

Η ΚΕΔ όρισε το ... Σιδηρόπουλο να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς, Πετρόπουλος, 4ος ο Ματσούκας, στο VAR ο Παπαπέτρου στο AVAR ο Σαμοΐλης και παρατηρητής διαιτησίας ο Καρατζάς.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον ΟΦΗ, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...