Το σήκωσε στην Χαλκίδα ο μεγάλος ΠΑΟΚ!

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε για 17η φορά ο ΠΑΟΚ Morris, μετά το 1-1 κόντρα στους Άβαντες Χαλκίδας.
Το σήκωσε στην Χαλκίδα ο μεγάλος ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Μήτκου, Δοϊρανλή, Σμιλίκοβιτς, Γιαννακά, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Σιδηροπούλου, Μπαξεβάνου, Μπασούρη και Ακίντα.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε πολύ κοντά στο 0-1 στο 5ο λεπτό, καθώς η Χαλατσογιάννη μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Με τον έλεγχο του παιχνιδιού να είναι ξεκάθαρα στα πόδια των παικτριών του ΠΑΟΚ Morris, οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να απειλούν, δίχως όμως να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 12ο λεπτό, η Σιδηροπούλου μετά από σύγκρουση με αντίπαλο τέθηκε εκτός αγώνα, με την Μπουζίνου να περνάει στην θέση της.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ Morris ήρθε στο 35ο λεπτό, με την Ακίντα να πετυχαίνει το πιο όμορφο τέρμα της σεζόν. Η Κενυάτισσα αφού πέρασε δύο παίκτριες, έκοψε την μπάλα στο αριστερό της και πλάσαρε υποδειγματικά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο «Γ» της εστίας.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα δεκάλεπτο στο οποίο ο Δικέφαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο οι Άβαντες κόντρα στην ροή του παιχνιδιού έφτασαν στο 1-1 με γκολ της Μακρή, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ο ΠΑΟΚ Morris βολευόταν με τον βαθμό της ισοπαλίας, οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν στο γήπεδο με στόχο της νίκης. Έχοντας σε όλη την διάρκεια τον έλεγχο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ έψαχνε το γκολ, μην δεχόμενος φάσεις. Το τελικό 1-1, έδωσε τον χρυσό βαθμό στον Δικέφαλο, ο οποίος τον έστεψε μαθηματικά πρωταθλητή.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μπάτερφιλντ (71' Χατζηχαριστού), Μήτκου, Δοϊρανλή, Σμιλίκοβιτς, Γιαννακά, Γιοβάνη, Χαλατσογιάννη, Σιδηροπούλου (12' Μπουζίνου), Μπαξεβάνου, Μπασούρη, Ακίντα.

Διαβάστε ακόμη...