Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Πράσινους στην post season.

Στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ επικράτησε και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αλλά ηττήθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με 2-1 για τον πρώτο γύρο των Play Offs.
Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πήρε νίκη 3-1 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και 2-1 στην Τούμπα. Πριν από την ήττα του στις 3 Απριλίου 2022 μετρούσε τρία ματς χωρίς ήττα, μαζί την λευκή ισοπαλία στα περσινά Play Offs στην Τούμπα.
Αυτή είναι η 10η σεζόν που βρίσκονται αντιμέτωποι σε αγώνες για τα Play Offs ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και είναι το ζευγάρι με τις περισσότερες κόντρες σε αυτή τη διαδικασία μέχρι τώρα.
Στις εννέα αναμετρήσεις που έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ως γηπεδούχος στα Play Offs o ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει τέσσερις φορές, τρεις αναμετρήσεις τελείωσαν ισόπαλες και η ομάδα της Αθήνας έφυγε νικήτρια δύο φορές. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα σκορ, με το 1-0 υπέρ του Δικεφάλου να είναι το μόνο που έχει παρουσιαστεί δύο φορές.
5 γκολ έχει σημειώσει ο Γιώργος Σκαρτάδος στα ματς με τον Παναθηναϊκό που έχουν γίνει στην Τούμπα. Ακολουθούν οι Γιώργος Κούδας και Σταύρος Σαράφης με τέσσερα.
Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα είναι στις 31 Μαΐου 2017 για τα Play Offs του πρωταθλήματος. Από τότε έχουν ακολουθήσει επτά αγώνες πρωταθλήματος (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες) και ένας για το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-0.

Διαβάστε ακόμη...