Το πάλεψε αλλά έμεινε στο "Χ"

Για την 9η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό...
Το πάλεψε αλλά έμεινε στο "Χ"

Οι τελευταίες εμφανίσεις σκόρπισαν προβληματισμό, ενός κι εκτός ομάδας. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μίλησαν, δούλεψαν, ανέλυσαν την κατάσταση και ταξίδεψαν στον Πειραιά για να δείξουν ότι κανείς δεν πρέπει να τους ξεγράφει.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον Μάριο Τσαούση, στο ντεμπούτο του νεαρού αριστερού μπακ με τη φανέλα του Δικεφάλου, είδε τον Κρέσπο να επιστρέφει στο πλευρό του Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, έριξε στη μάχη τον Σοάρες σε ρόλο επιτελικού, πίσω από τον Τσόλακ , ενώ στα... φτερά ξεκίνησε με τους Α.Ζίβκοβιτς και Μιτρίτσα .Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και στα πρώτα 80 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του Φιλίπε Σοάρες κι αυτός με κεφαλιά νίκησε τον Τζολάκη για το 0-1.Ο Ολυμπιακός πήγε να απαντήσει με τον Ροντρίγκες που δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Πασχαλάκης είχε απάντηση σε μία περίεργη εκτέλεση φάουλ του Κουντέ.Στο 17′ ο Μιτρίτσα δέχθηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής αλλά ο Ευαγγέλου κι ο VAR δεν υπέδειξαν παράβαση, με τον Α.Ζίβκοβιτς στο 20′ να μην βρίσκει στόχο με καλό σουτ.Ο Ολυμπιακός πήρε την κατοχή της μπάλας κι έψαξε την ισοφάριση, την οποία βρήκε στο 41′ με σουτ του Καρβάλιο μέσα από την περιοχή.Ο ΠΑΟΚ στην εκπνοή του πρώτου μέρους θα μπορούσε να ανακτήσει το προβάδισμα, αλλά ο Σβαμπ με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στην έξω πλευρά των διχτυών του Τζολάκη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο 65′ ο Μιτρίτσα με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Α.Ζίβκοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζολάκη.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έριξε στη μάχη τους Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί και Άκπομ , αλλά ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε χώρους για να δημιουργήσει κινδύνους, με τους Άκπομ με κεφαλιά και Κούρτιτς με σουτ να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.Στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Πασχαλάκης σταμάτησε Μανωλά και Λόπες σε καλές προσπάθειες και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.Πλέον ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας (17.05, 20:00), με τον οποίο ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και θέλει τη νίκη για να μείνει μόνος δεύτερος, πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο (21.05, 20:00).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46′ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Κανέ, Κούντε (71′ Εμβιλά) – Ροντρίγκες (84′ Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Φαντιγκά (57′ Λόπες)- Τικίνιο (71′ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Σάστρε (87′ Τέιλορ ), Ίνγκασον , Κρέσπο , Τσαούσης , Σβαμπ , Κούρτιτς , Α.Ζίβκοβιτς , Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί ), Μιτρίτσα (76′ Μπίσεσβαρ ), Τσόλακ (71′ Άκπομ ).

.......................................

Τέλος

92ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Πασχαλάκης το σουτ του Λόπες

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

86ο λεπτό: Τέιλορ στη θέση του Σάστρε

83ο λεπτό: Βαλμπουενά στη θέση του Ροντρίγκες

80ό λεπτό: Σουτ του Κούρτιτς άουτ

76ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Μιτρίτσα

71ο λεπτό: Μπήκαν Ελ Καντουρί, Άκπομ και βγήκαν Τσόλακ, Σοάρες, στο ίδιο λεπτό μπήκαν Εμβιλά, Ελ Αραμπί στις θέσεις των Κούντε, Τικίνιο

65ο λεπτό: Ο Τσολάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μιτρίτσα

50ό λεπτό: Κίτρινη στον Κούρτιτς

46ο λεπτό: Μανωλάς στη θέση του Μπαγκαλιάνη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Σβαμπ να περνάει άουτ!

41ο λεπτό: 1-1 Αστείο λάθος του Τσαούση και 1-1 ο Καρβάλιο που δεν υπήρχε ως τώρα στο ματς

31ο λεπτό: Κίτρινη στον Φαντιγκά

25ο λεπτό: Κεφαλιά του Ροντρίγκες άουτ

18ο λεπτό: Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να πλασάρει άουτ

14ο λεπτό: Κίτρινη στον Παπασταθόπουλο

13ο λεπτό: Ο Τσολάκης μπλόκαρε το σουτ του Σβαμπ, παραμένει το 0-1

2ο λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο Σοάρες μετά από την ασίστ του Ζίβκοβιτς!

20:06: Ξεκίνησε το ματς μετά από τη συνήθη καθυστέρηση λόγω ρίψης καπνογόνων...

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κούντε, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Καρβάλιο, Φαντινγκά (57' Λόπες), Τικίνιο (71' Ελ Αραμπί), Κούντε (71' Εμβιλά), Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες (83' Βαλμπουενά). Αναπληρωματικοί: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Λόπες, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μανωλάς, Κίτσος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (86' Τέιλορ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες (71' Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα (76' Μπίσεσβαρ), A.Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (71' Άκπομ). Αναπληρωματικοί: Z.Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Άκπομ

...............................

 

Το pregame της αναμέτρησης

19:50: Ολοκληρώθηκε η προθέρμανση του ΠΑΟΚ

 

Διαβάστε ακόμη...