Εμφάνιση για πρόστιμο!

Για την 7η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ έχασε 1-0 εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα ...
Εμφάνιση για πρόστιμο!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε προειδοποιήσει από την προηγούμενη αγωνιστική πως η ομάδα είναι... ξεζουμισμένη λόγω των συνεχόμενων αγώνων και των πολλών τραυματιών. Το Σάββατο είδει δύο ακόμα παίκτες να μένουν εκτός, καθώς ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στον Δικέφαλο κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός καθώς δεν αισθανόταν καλά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.Ο Τέιλορ πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ολιβέιρα φόρεσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Μουργκ με τον Μιτρίτσα έπαιξαν εναλλάξ στο 10.Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα, θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να κλείσει τον ΠΑΣ στα καρέ του. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις.Η πρώτη σημαντική φάση του αγώνα ήρθε στο 23′. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε γκολ με τον Περέα μετά από φάση διαρκείας, αλλά ο Σιδηρόπουλος μετά από υπόδειξη του VAR ακύρωσε το γκολ.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 45′ σπαταλώντας ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Τσιγγάρας άνοιξε δεξιά στον Σάστρε , αυτός βρήκε τον Μιτρίτσα μέσα στην περιοχή, ο Ρουμάνος εκτέλεσε, αλλά ο Σάλιακας με τακουνάκι απομάκρυνε στη γραμμή, με τον επερχόμενο Ολιβέιρα να βάζει την κόντρα αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ.Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δικεφάλου δεν είχαν καθαρό μυαλό, αλλά και δυνάμεις με συνέπεια να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Λοντίγκιν, πέρα από κάποιες κεφαλιές μετά από γεμίσματα.Ο ΠΑΣ από την πλευρά του βρήκε χώρους και χτύπησε στην κόντρα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 78′ με τον Σνάιντερ να σκοράρει με προβολή μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Πίρσμαν.Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον ΠΑΣ στα καρέ του αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και μοιραία έφυγε χωρίς βαθμό από τους Ζωσιμάδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβκσι (46' Λιάσος), Σνάιντερ, Ντομίνγκες (46' Κύρκος, 93' Παντελάκης), Περέα.

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Σάστρε , Βαρέλα , Μιχάι , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας (56' Σβαμπ ), Κούρτιτς , Τέιλορ (78' Σοάρες ), Μουργκ , Μιτρίτσα (64' Άκπομ ), Ολιβέιρα (56' Τσόλακ ).

....................

Τέλος

91ο λεπτό:Κεφαλιά Άκπομ, η μπάλα άουτ. 

81ο λεπτό: Σοάρες στη θέση Τέυλορ.

80ο λεπτό: Σέντρα Μούργκ, αδύναμη κεφαλιά Άκπομ.

77ο λεπτό: Γκολ για τα Γιάννενα, η άμυνα για μία ακόμα φορα κοιμήθηκε.

74ο λεπτό: Καλό σουτ Κούρτιτς, η μπάλα κόπηκε.

72ο λεπτό: Κάκιστη εικόνα από την ομάδα, που δεν μπορεί να ολοκληρώσει φάση.

69ο λεπτό: Καλή φάση από στημένο για τον ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα ήταν οφσάιντ.

64ο λεπτό: Το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ, ορθά.

63ο λεπτό: Άκπομ στη θέση Μιτρίτσα.

62ο λεπτό: Ο Περέα ανοίγει το σκορ. Άμυνα με τα μάτια από Μιχάι και Βαρέλα.

60ο λεπτό: Ο Τέυλορ με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, δε βρήκε κάποιος την μπάλα.

58ο λεπτό: Απίστευτης ευκολίας λάθη απο τους παίκτες μας.

56ο λεπτό: Τσόλακ και Σβαμπ στη θέση Ολιβέιρα και Τσιγγάρα.

54ο λεπτό: Απειλεί ο ΠΑΣ απέκρουσε ο ΠΑΟΚ.

52ο λεπτό: Κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο.

50ο λεπτό: Πολλά λάθη από τους παίκτες μας.

46ο λεπτό: Χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ.

Έναρξη 2ου ημιχρόνου

Ημίχρονο με το σκορ στο 0-0

6 λεπτά οι καθυστερήσεις

45ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μιτρίτσα από εξαιρετική θέση, μετά από σέντρα του Σάστρε να μη βρίσκει δίχτυα

23ο λεπτό: Με τη βοήθεια του VAR ακυρώνεται το γκολ του  Περέα 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Ντομίνγκες ,Περέα. Αναπληρωματικοί: Αθανασίου, Παντελάκης, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Κύρκος, Λιάσος, Μπρένερ, Ρίζος, Μίνα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Τέιλορ, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ολιβέιρα. Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σβαμπ, Σοάρες, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας.

.................................

Το pregame της αναμέτρησης ...

16:53: Η αποστολή τπυ ΠΑΟΚ έφτασε στους "Ζωσιμάδες", με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...