Λαβωμένος για το τρίποντο!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play offs, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό ...
Λαβωμένος για το τρίποντο!

Η αναμέτρηση επρόκειτο να γίνει στις 10/4, αλλά αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, μιας και επρόκειτο σε λίγες μέρες να υποδεχτεί στην Τούμπα τη Μαρσέιγ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Είναι μια ευκαιρία μετά τη φάπα - αποκλεισμό που έπεσε στο Κύπελλο, να πάρουμε τη νίκη και να τους κόψουμε τον βήχα για την ανάδειξη του πρωταθλητή! Αν είναι το κατορθώσουν ας το κάνουν την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο της συνοικίας, εκεί όπου εύκολα ή δύσκολα παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν!

Πολλά και σημαντικά παραμένουν τα προβλήματα απουσιών του Δικεφάλου, καθώς ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μιχαηλίδη, Ζαμπά, τον τιμωρημένο Ντόουγκλας, ενώ είναι άγνωστο να θα είναι ετοιμοπόλεμος και ο Βαρέλα! Στον αντίποδα επιστρέφει στην αποστολή ο Χάρης Τσιγγάρας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων σημείωσε: «Αυτά τα παιχνίδια που ρουφάν όλην την ενέργεια, δίνουν τον ενθουσιασμό και το έξτρα κίνητρο για να του να παίζεις συνέχεια μεγάλα παιχνίδια, είναι μία εμπειρία που μας κούρασε, μας βοήθησε πάρα πολύ. Η κατάσταση με τα συνεχόμενα παιχνίδια δείχνει τη θέληση των ποδοσφαιριστών, ο ενθουσιασμός η αυτοπεποίθηση. Όλα τα παιχνίδια που παίζουμε έχουν τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα, αυτόματα ο κάθε ποδοσφαιριστής νιώθει σημαντικός, μέρος αυτού που κάνουμε, γατί ωθούμαστε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες, οπότε από εκεί πηγάζει και όλη η θέληση των ποδοσφαιριστών».

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα (με μεγάλη επιφύλαξη), κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Πασχαλάκης, στην άμυνα οι Λύρατζης (ή Σάστρε), Κρέσπο, Ίνγκασον, Τέιλορ, αμυντικά χαφ οι Κούρτιτς, Σβαμπ, μπροστά τους οι Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Τσόλακ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Σισέ, Μανωλά,αλλά έχει στη διάθεσή του τους Λαλά και Αγκιμπού Καμαρά, καθώς και τον Φορτούνη.

Η ΚΕΔ όρισε τον Πορτογάλο ρέφερι Λουίς Γκοντίνιο να διαιτητεύσει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τεϊσέιρα και Κάμπος, 4ος ορίστηκε ο Ζαμπάλας, στο VAR ο επίσης Πορτογάλος Μιγκέλ, στο AVAR o Σαμοΐλης και παρατηρητής διαιτησίας ο Γκαϊτατζής.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον γάβρο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...