Facts & Figures για το ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες
Facts & Figures για το ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ

σχετικά με το background του παιχνίδιού, αλλά και την παράδοση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

5 συνολικά αγώνες έχουν δώσει οι δύο ομάδες μεταξύ τους και στις δύο έδρες, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρεις νίκες και τα άλλα δύο ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Μέχρι το παιχνίδι του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος, ο ΝΠΣ Βόλος δεν είχε σκοράρει σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια και στις 17 Οκτωβρίου 2021 γράφτηκε η εκπληκτική ισοπαλία με 4–4.

Στις δύο επισκέψεις του ΠΑΟΚ στον Βόλο μέχρι τώρα υπάρχει η νίκη με 2-0 στο παρθενικό τους παιχνίδι χάρη στα γκολ των Πέλκα και Λημνιού, ενώ στις 26 Σεπτεμβρίου 2020 οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι του δεύτερου γύρου γίνεται στον Βόλο, αφού τις δύο προηγούμενες σεζόν συναντήθηκαν στην Τούμπα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει δύο φορές κατά του Βόλου, κάτι που έγινε στο 4-4 του πρώτου γύρου, ενώ κανείς δεν έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ στην σειρά αυτή των πέντε ματς.

Οι υπόλοιποι που έχουν βρει δίχτυα για τον ΠΑΟΚ είναι οι Πέλκας, Λημνιός, Βιεϊρίνια , Σβαμπ , Ίνγκασον , Κρμέντσικ, Άκπομ , ενώ ο Δικέφαλος έχει πάρει και ένα γκολ από αυτογκόλ του Γκρίλο.

Διαβάστε ακόμη...