«Θα σας πω στο τέλος της χρονιάς γιατί πανηγυρίζω έτσι»

O Σλοβένος χαφ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι η ομάδα του δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε να κερδίσει δίκαια το παιχνίδι στο φινάλε.
«Θα σας πω στο τέλος της χρονιάς γιατί πανηγυρίζω έτσι»

Στην υπομονή που είχε ο ΠΑΟΚ ώστε να βρει τρόπο να διασπάσει τον ΟΦΗ για να πάρει τη νίκη στάθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ακόμη, ο Σλοβένος χαφ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως οι λοιπές ομάδες πλέον θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο απέναντι στην ομάδα του βλέποντάς την να κερδίζει ενώ τέλος απέφυγε να απαντήσει τώρα σε ερώτηση περί του πανηγυρισμού του αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα σας πω στο τέλος της σεζόν».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 33χρονος μέσος των «ασπρόμαυρων»:

Για το ότι σκοράρει πλέον δύο γκολ ανά ματς και πάει για πρώτος σκόρερ: «Ευχαριστώ αλλά δεν σκέφτομαι καθόλου αυτό, δεν με απασχολεί, σκέφτομαι το καλό της ομάδας, σήμερα υποφέραμε, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να πάρουμε μέτρα στο γήπεδο αλλά στο τέλος είχαμε υπομονή και βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη».

Για την πίεση του ΟΦΗ ψηλά που τον ανάγκασε να οπισθοχωρήσει και αν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ομάδες που έχουν αυτό το στυλ παιχνιδιού: «Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ θα μας πρεσάρει ψηλά, είχαμε υπομονή, προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους, κάποιες φορές κάποιος, εγώ ή ο Τσιγγάρας έπρεπε να πάει πίσω για να δημιουργούμε χώρους ώστε να βρούμε διαδρόμους για να βγούμε στην επίθεση. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι κινητικός, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις. στο τέλος κερδίσαμε δίκαια και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το σερί επτά νικών του ΠΑΟΚ χωρίς να δεχθεί γκολ: «Οι δυσκολίες θα φέρουν καλές στιγμές, πρέπει να έχουμε υπομονή εντός και εκτός γηπέδου, να δουλεύουμε και να είμαστε έτοιμοι, όταν αρχίζεις να νικάς, οι άλλες ομάδες θα είναι από εδώ και πέρα πιο συγκεντρωμένες έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο να παίξουν εναντίον μας».

Για τον τρόπο που επιλέγει να πανηγυρίζει: «Θα σας πω στο τέλος της σεζόν, θα το συζητήσουμε για τον πανηγυρισμό μου στο τέλος».

Για τις σκέψεις του πριν το πέναλτι: «Τα πέναλτι τα παίρνει αυτός που έχει τη γενναιότητα να τα εκτελέσει, είναι και θέμα τύχης, αν είσαι γενναίος ξέρεις ότι και το επόμενο θα το πάρεις για να βάλεις γκολ. Βλέπεις και τον τερματοφύλακα πως θα πάει, σήμερα ήταν πολύ καλός, ίσως ο μόνος που πήγε στη σωστή πλευρά».

Διαβάστε ακόμη...