«Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου»

Για το γκολ που σημείωσε επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και τις αλλαγές που επήλθαν στον ΠΑΟΚ, αλλάζοντας το κλίμα στην ομάδα, μίλησε ο Τσούμπα Άκπομ.
«Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το γεγονός πως ξεκίνησε να θυμίζει την πρώτη του θητεία στην ομάδα: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο κάθε φορά. Κάποιες στιγμές δουλεύει, κάποιες όχι. Όπως βλέπετε όμως έχω αρχίσει να βρίσκω ρυθμό και αυτό οφείλεται και στη σχέση μου με τους συμπαίκτες μου. Νιώθω καλά και θέλω να συνεχίσει αυτή η πορεία».

Για τον Γιάσμιν Κούρτιτς: «Σίγουρα μας βοηθάει πάρα πολύ και με τα γκολ και με τα πέναλτι. Αλλά δεν είναι το θέμα ποιος βάζει τα γκολ, είναι θέμα συλλογικής δουλειάς. Αυτό μας απασχολεί χωρίς να κοιτάμε τα στατιστικά».

Σχετικά με το αν η κρίση που πέρασε ο ΠΑΟΚ έχει μείνει στο παρελθόν μετά το σερί νικών: «Ναι σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για το νικηφόρο σερί. Βοηθάει την αυτοπεποίθηση μας, το χρειαζόμασταν για να μπαίνουμε πιο αποφασιστικά στους αγώνες».

Όσον αφορά το αν άλλαξε κάτι στην ομάδα: «Δεν αλλάξαμε τίποτα ιδιαίτερο. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες. Ίσως η πίεση από εξωτερικούς παράγοντες. Αλλά έπρεπε να ξυπνήσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή, η ανασταλτική λειτουργία ξεκινάει και από τον striker. Δεν θέλω να δείξω με το δάχτυλο. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί για το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με την Μίντιλαντ: «Περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια, είναι μια καλή ομάδα και έχει δείξει στο παρελθόν πως παράγει ποδοσφαιριστές που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι η ευκαιρία μας να γράψουμε ιστορία, είχαμε την ευκαιρία αυτά τα τέσσερα χρόνια να γράψουμε ιστορία. Για τον κόσμο μας και για όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε ακόμη...