Λευκή ισοπαλία στην Κατερίνη για τον ΠΑΟΚ Β

Σε ένα δυναμικό και με ένταση παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ Β έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα του Πιερικού κι ετοιμάζεται ήδη για να υποδεχθεί την Ξάνθη στο ματς της προσεχούς Τετάρτης (15.12, 14.45).
Λευκή ισοπαλία στην Κατερίνη για τον ΠΑΟΚ Β

Ο Δικέφαλος έκανε μία ακόμα καλή και μεστή εμφάνιση, ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τις ευκαιρίες κι απέδειξε αν μη τι άλλο, ότι πρόκειται για έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε παιχνίδι κέντρου στο α' ημίχρονο, ενώ δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες. Ο ΠΑΟΚ ήταν δραστήριος, προσπάθησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα, μα δυσκολεύτηκε να απειλήσει από την περιοχή του Πιερικού, με εξαίρεση το πλασέ του Πανίδη στο 14'.

Σαφώς πιο πιεστικός στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β, πήρε μέτρα στο γήπεδο κι έφτασε με αξιώσεις κοντά στο γκολ, ειδικά στην φάση του 51΄με τον Χατζηστραβό να σουτάρει από τα 25 μέτρα και να «τραντάζει» το δοκάρι του Γαλάνη. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος απείλησε με τον Γκορντεζιάνι και τον Σαλαμούρα, ενώ στο 77' ζήτησε πέναλτι, για ανατροπή του Τζίμα από τον Εμπουσί. Στο 82' δε, ο Τζίμας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, μετά από την «γλυκιά» σέντρα του Φασίδη.

Ο Πιερικός απείλησε με τον Ιτσιο στο 88', μα ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε, ενώ και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης , Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος (80' Φασίδης), Γκορντεζιάνι (71' Τζίμας), Πανίδης (62' Κουλούρης).

Πιερικός: Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουόλι (65' Μουρατίδης), Εμπουσί, Σουντάρ, Καρανάτσιος (65' Ιτσιος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς (70' Μαυρίδης).

Διαβάστε ακόμη...