Έκανε το 6Χ6 με... έξι ο ΠΑΟΚ Morris

Το 6Χ6 έκαναν οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», επικρατώντας της ΓΠΟ Ιωαννίνων με 6-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Έκανε το 6Χ6 με... έξι ο ΠΑΟΚ Morris

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Χατζηχαριστού, Σμίλκοβιτς, Στράντζαλη, Μήτκου, Γιαννακά, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Καλέση, Ζώτου, Δοϊρανλή και Ακίντα.

Ο ΠΑΟΚ Morris μπήκε καλά στο γήπεδο, επιβάλλοντας τον ρυθμό του, με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν δοκάρι στο 17ο λεπτό μετά από σουτ εκτός περιοχής από την Καλέση.

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ Morris ανταμείφθηκε με ένα γρήγορο γκολ, η Βαρδαλή βρήκε με πολύ όμορφη κάθετη πάσα την Ζώτου, η οποία με ψυχραιμία διαμόρφωσε στο 22ο λεπτό το 1-0.

Ο Δικέφαλος απείλησε με την Καλέση για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ωστόσο η τερματοφύλακας αρνήθηκε το γκολ, με τις «ασπρόμαυρες» να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 33ο λεπτό μετά από κεφαλιά της Ακίντα, την σέντρα της οποίας έκανε η Μήτκου.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Morris έψαξε και τρίτο τέρμα, ωστόσο η διπλή ευκαιρία της Μήτκου σε πρώτο χρόνο και Βαρδαλή σε δεύτερο, πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο 40ο λεπτό, οι «ασπρόμαυρες» είχαν νέα μεγάλη φάση, με πρωταγωνίστριες της Ακίντα και Ζώτου, ωστόσο αμφότερες δεν κατάφεραν να τριπλασιάσουν τα τέρματα του ΠΑΟΚ Morris.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Δικέφαλο, καθώς η Μήτκου με τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα για το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τζοάνα Σέκα πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα, περνώντας στο 46ο λεπτό στην θέση της Ζώτου.

Στο 47ο λεπτό ο Δικέφαλος απείλησε με την Δοϊρανλή, ωστόσο το σουτ της Ελληνίδας μεσοεπιθετικού σταμάτησε στην τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 52ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris είχε το δεύτερο δοκάρι του στο παιχνίδι, μετά από σουτ της Μήτκου το οποίο τράνταξε το οριζόντιο.

Στο 59ο λεπτό, ο Λευτέρης Κανάτας πραγματοποίησε την δεύτερη αλλαγή του περνώντας την Κατσάνου στην θέση της Δοϊρανλή.

Στο 70ο λεπτό, η Τζοάνα Σέκα συνόδεψε το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα με γκολ, μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ της Χαλατσογιάννη, η Πορτογαλίδα μέσος εκτέλεσε υποδειγματικά για το 4-0.

Στο 71ο λεπτό, ο Έλληνας τεχνικός του Δικεφάλου προχώρησε σε διπλή αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι τις Μάκρα και Ιτόγια στις θέσεις των Μήτκου και Βαρδαλή. Η Λορίνα Ιτόγια πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με την φανέλα του ΠΑΟΚ Morris.

Δύο λεπτά αργότερα, η Κατσάνου μετά από προσωπική ενέργεια, σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενης και ο ΠΑΟΚ Morris κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε η ίδια, η οποία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0, μην πανηγυρίζοντας το γκολ κόντρα στην παλιά της ομάδα.

Στο 77ο λεπτό, ο Λευτέρης Κανάτας «έκλεισε» την πεντάδα των αλλαγών του, περνώντας την Κωνσταντινίδου στην θέση της Καλέση.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Σέκα πραγματοποίησε και ασίστ, με την Πορτογαλίδα μέσο να τροφοδοτεί την Χαλατσογιάννη, με την τελευταία με υπέροχο τελείωμα στο «Γ» της εστίας να κάνει το 6-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ Morris απέδειξε την αγωνιστική ανωτερότητα του στο γήπεδο, πετυχαίνοντας μία μεγάλης έκτασης νίκης. Ο Δικέφαλος, με την επιστροφή και της Σέκα στην αγωνιστική δράση, έχει ακόμα περισσότερες λύσεις, κάτι που τον καθιστά ακόμα πιο δυνατό. Πλέον, η ομάδα του Λευτέρη Κανάτα θα εκμεταλλευτεί το ρεπό λόγω του προγράμματος, για να δουλέψει ακόμα περισσότερο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα, στις 5 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης, εντός έδρας.

ΠΑΟΚ Morris-ΓΠΟ Ιωαννίων: 6-0

Ημίχρονο: 3-0

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Σμίλκοβιτς, Στράντζαλη, Μήτκου (71' Μάκρα), Γιαννακά, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (71' Ιτόγια), Καλέση (77' Κωνσταντινίδου), Ζώτου (46' Σέκα), Δοϊρανλή (59' Κατσάνου), Ακίντα.

Διαβάστε ακόμη...