«Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη»

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς βρήκε δύο φορές δίχτυα και εξέφρασε τη χαρά του για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
«Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη»

Αναλυτικά δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν υπάρχει ομοιότητα με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ:

«Ήταν παρόμοιο, κρατάω ότι είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το πως υποφέραμε όλοι μαζί, πως παλέψαμε ανταποκριθήκαμε σαν ομάδα, γιατί δεν είναι μια εύκολη ομάδα, και σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που δείξαμε το χαρακτήρα που θέλαμε και πήραμε τη νίκη».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα και ο ΠΑΟΚ είχε διάρκεια:

«Όλα ήταν ίδια, το στιλ που έχουμε, ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά από την άλλη ξέραμε ότι αν παίξουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε αν ακολουθούσαμε το πλάνο και δείχναμε την ποιότητα που έχουμε».

Για το αν θα προλάβει να ξεκουραστεί και με τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας:

«Στο πρώτο δεν θα παίξω γιατί είμαι τιμωρημένος λόγω καρτών και θα έχω λίγες μέρες για ξεκούραση αλλά θα αγωνιστώ στο δεύτερο».

Σε δηλώσεις στους εκπροσώπους τύπου ανέφερε:

Για τον πανηγυρισμό του που έκλεισε τα αυτιά του:

«Στο στάδιο υπήρχε πολλή φασαρία γι' αυτό έκλεισα τα αυτά, είναι ένας πανηγυρισμός όταν το «αίμα βράζει» και οι παλμοί είναι υψηλοί , δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω τους φιλάθλους, ίσα ίσα θέλω να τους να ευχηθώ να έχουν καλή σεζόν, είναι ένας πανηγυρισμός χωρίς να σημαίνει κάτι».

Διαβάστε ακόμη...