¨Δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος¨

Στη δουλειά που γίνεται από την ομάδα συνολικά με στόχο τη βελτίωσή της στάθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης μιλώντας στη Nova μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα.
¨Δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος¨

O νεαρός στόπερ του «Δικεφάλου» έδωσε το σύνθημα για νίκη στις επερχόμενες αναμετρήσεις με Κοπεγχάγη (4/10) και Παναθηναϊκό (7/10) τονίζοντας ωστόσο πως άπαντες κοιτούν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο την εξέλιξη της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 21χρονος αμυντικός των «ασπρόμαυρων»:

Για τις στημένες φάσεις: «Δουλεύουμε πάρα πολύ ειδικά στις στημένες φάσεις, δουλεύουμε ατελείωτες ώρες στην προπόνηση, αυτό είναι καλό και βγαίνει στον αγώνα, κάτι κάνουμε σωστά...».

Για την προσαρμογή του σε άμυνα τεσσάρων έναντι τριών που είχε συνηθίσει: «Δούλεψα πάρα πολύ για να μάθω καλύτερα την άμυνα τεσσάρων, δεν έχει πολλές διαφορές, για μένα είναι το ίδιο και δουλεύω καθημερινά γι' αυτό, κάθε μέρα θέλω να είμαι και καλύτερος».

Για την ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετά προβλήματα στο πρωτάθλημα, δουλεύουμε και θα το βελτιώσουμε, μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για το αν η ευθύνη πηγαίνει στα πρόσωπα ή στη συνολική λειτουργία: «Το πρόβλημα είναι της ομάδας, κοιτάμε πάντα το σύνολο, αμυνόμαστε και κάνουμε επίθεση όλοι μαζί».

Για το ότι τα πράγματα δεν κύλησαν εύκολα σήμερα: «Κυριαρχήσαμε και πριν αλλά και μετά το γκολ όμως μας ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα, αντιδράσαμε σωστά, είχαμε την υπομονή και βρήκαμε ξανά τα δίχτυα».

Για το τι κρατάει σήμερα: «Κρατάμε την αντίδραση μετά το 1-1 και το γρήγορο γκολ που πετύχαμε».

Για το αν αδίκησαν τον εαυτό τους με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα (Βόλο - Ολυμπιακό): «Εννοείται ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας με τον Βόλο και στο Καραϊσκάκη, έπρεπε να κερδίσουμε τον Βόλο ενώ κυριαρχήσαμε στο Καραϊσκάκη, δουλεύουμε καθημερινά και θα το διορθώσουμε, παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν η σημερινή νίκη δίνει ώθηση στην ομάδα για τη βδομάδα που ακολουθεί με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό: «Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε σήμερα, είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά να κερδίσουμε στον Παναθηναϊκό, κοιτάμε ωστόσο παιχνίδι με το παιχνίδι»

Για το... σκριν του Βαρέλα στο γκολ του: «Έχουμε δουλέψει στις στατικές φάσεις, είναι καλό να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, μας δίνει ώθηση για να δουλεύουμε και περισσότερο».

Για το αν το πρωτάθλημα θα κριθεί στα ντέρμπι ή είναι νωρίς: «Είναι νωρίς, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς, δεν βλέπουμε τον αντίπαλο αλλά μόνο εμάς».

Διαβάστε ακόμη...