«Χάσαμε εξαιτίας του κακού πρώτου ημιχρόνου»

Τα δεδομένα γύρω από την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σχολίασε ο Τόμας Μουργκ, τονίζοντας την σημαντικότητα του πρώτου μέρους για την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ όπως είπε ο ΠΑΟΚ δεν είχε την επιθετικότητα που απαιτούνταν.
«Χάσαμε εξαιτίας του κακού πρώτου ημιχρόνου»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είδα μια ομάδα που είχε ένα καλό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, κάναμε ένα λάθος δεχθήκαμε ένα γκολ. Μας κόστισε στην αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο, βάλαμε ένα καλό γκολ αλλά δεν ήταν αρκετό. Χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας ενός κακού πρώτου μέρους».

Όσον αφορά το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Αρχικά όταν ο προπονητής μας λέει κάτι στα αποδυτήρια δεν μπορώ να σας το πω. Το πρώτο ημίχρονο δεν μας πήγε, αυτό που θέλουμε στο β' ήταν να κάνουμε αυτό που ξέραμε πως μπορούμε να κάνουμε και το κάναμε. Γι' αυτό άλλαξε και η εικόνα, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Φυσικά μιλάμε, στο τέλος είναι ποδόσφαιρο και λάθη μπορούν να συμβούν. Είναι ένα παιχνίδι λαθών θέλουμε να το διορθώσουμε αλλά συμβαίνουν. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός για να τα εκμεταλλευτεί. Πολλές φορές με την συζήτηση δεν λύνεται κάτι».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κοπεγχάγη, το πρώτο μέρος απέναντι στον Ολυμπιακό και την σταθερότητα που επιδιώκει η ομάδα να αποκτήσει:
«Συμφωνώ, τα πράγματα είναι έτσι. Στον Βόλο είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, αντίθετα με το β' ημίχρονο. Με την Κοπεγχάγη ήμασταν καλοί. Σήμερα ήταν από ένα ημίχρονο. Να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την καλή εμφάνιση μας».

Για το έλλειμα ενέργειας που έκανε λόγο ο Λουτσέσκου: «Έτσι ήταν, δεν είχαμε την δύναμη και την επιθετικότητα που θέλαμε. Το φτιάξαμε στο β' ημίχρονο. Συμφωνώ με την άποψη του προπονητή».

 

Διαβάστε ακόμη...