Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αυτή είναι η πέμπτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Super League, με τον ΠΑΟΚ να έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στην ομάδα, που έχει τις λιγότερες παραστάσεις στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας από κάθε άλλη.


Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει έξι γκολ απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος κι όλα είναι από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, με τον Λημνιό να είναι ο πρώτος που βρήκε δίχτυα την ιστορία και μετά να προσθέτουν το όνομα τους στην λίστα οι Πέλκας, Βιεϊρίνια , Σβαμπ , Ίνγκασον , Κρμέντσικ.


Από την πλευρά του, ο Βόλος δεν κατάφερε να σκοράρει στα τρία πρώτα ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά στις 10 Ιανουαρίου 2021, άνοιξε το σκορ στην Τούμπα με τον Κιάκο (11′) και στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ (29′ Σβαμπ – 66′ Ίνγκασον – 90′ Κρμέντσικ) για το τελικό 3-1 που είναι και η τελευταία τους αναμέτρηση.


Ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν ξεκίνησε με ήττα στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στη συνέχεια με τέσσερις διαδοχικές νίκες (1 εντός – 3 εκτός) βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου συγκάτοικος του είναι ο ΝΠΣ Βόλος, κάνοντας τη σημερινή αναμέτρηση ντέρμπι κορυφής.

Διαβάστε ακόμη...