Facts & Figures για το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Facts & Figures για το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

3 ματς χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, με την τελευταία νίκη να είναι στην Τούμπα στις 6 Δεκεμβρίου 2020 με 2-0 (64′ Τζόλης, 70′ Α.Ζίβκοβιτς ).

Αυτό το αρνητικό σερί με δύο ήττες και μια ισοπαλία στους τελευταίους αγώνες με την ομάδα της Αρκαδίας ήρθε μετά από ένα αήττητο με επτά ματς (έξι νίκες και μία ισοπαλία) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Στα πέντε ματς για την Super League υπήρχαν μόνο νίκες για τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει αποδειχθεί… κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης, αφού υπάρχει ένα σερί με οκτώ αγώνες από τις 16 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2016 με πέντε νίκες της ομάδας της Αρκαδίας και τρεις ισοπαλίες.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 18 φορές για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει επικρατήσει στις δέκα, υπάρχουν τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 18 τέρματα στην Τρίπολη, με τον Κουλούρη να είναι ο μόνος που έχει σκοράρει δύο φορές στον ίδιο αγώνα, ενώ ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα σε δύο διαφορετικά ματς. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει σημειώσει ήδη δύο γκολ σε πέντε ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ένα στην Τούμπα και ένα στην Αρκαδία.

Ο Σφιντέρσκι έχει τρία σε οκτώ αναμετρήσεις και είναι ο τελευταίος που έχει σκοράρει στο 1-1 των δύο ομάδων για τα περσινά Play Offs του πρωταθλήματος.

Οι τρεις από τις πέντε νίκες του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είναι με 2-1, ενώ οι άλλες δύο είναι με 2-0 και 3-0. Μόνο μια αναμέτρηση υπάρχει χωρίς γκολ, αφού μια παρουσία έχει το 0-0, ενώ δύο ισοπαλίες τους είναι με 1-1. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του έχει τέσσερις νίκες με 1-0.

Διαβάστε ακόμη...