Πέφτει η αυλαία των play offs ...

Ολοκληρώνονται τα play offs της Super League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης ...
Πέφτει η αυλαία των play offs ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκασρσία δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον Ίνγκασον, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα δώσει ανάσες σε παίκτες ενόψει του τελικού της 22ας Μαΐου. 

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για την αναμέτρηση με την πελοποννησιακή ομάδα μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, ποιοτική ομάδα, σε όλα τα ματς δεν έχασε, πήρε ισοπαλίες, θέλει προσοχή. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι στα Play Offs και στο πρωτάθλημα εκεί είχαμε προβλήματα. Νομίζω είμαστε έτοιμοι. Για τη διαχείριση ναι, κάποιους παίκτες θα τους ξεκουράσουμε και θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε στην αποστολή τους: Παπαδόπουλο, Τσιφτσή, Γκαρσία, Τασουλή, Πασαλίδη, Σοιυάρεθ, Καστάνο, Κώτσιρα, Αλβάρες, Κάρδαρη, Γ. Χριστόπουλο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Γκόμεθ, Κανελλόπουλο, Σίτο, Μιχόπουλο, Τζίμα, Αλί Μπαμπά.

Η ΚΕΔ όρισε Τζοβάρας να διευθύνει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης και Κούλα Χασάν, 4ος ο Κοτσάνης, στο VAR o Σκουλάς, στο AVAR o Χριστάκογλου και και παρατηρητής διαιτησίας ο Δαγκλής.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία με την ομάδα της Αρκαδίας ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...