Το forum ψηφίζει Αμρ Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ψηφίζεται σαν πολυτιμότερος του Δικεφάλου στο εκτός έδρας διπλό επί της χάρτινης, για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League ...
Το forum ψηφίζει Αμρ Ουάρντα!

O Ουάρντα μπήκε στο ματς με την έναρξη της επανάληψης στη θέση του Μουργκ και μέσα σε ένα δίλεπτο έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης!

Αρχικά έδωσε την ασίστ στον Κρμέντσικ για να γίνει το 0-1 (προηγήθηκε καταπληκτική μπαλιά του Ζίβκοβιτς στον Αιγύπτιο) και δύο λεπτά αργότερα από δική του μπαλιά κερδίσαμε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 0-2 με τον Σβαμπ.

Το έχουμε γράψει άπειρες φορές! Ο Ουάρντα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και αν πρόσεχε κάποιες συμπεριφορές του σε παλιότερες εποχές, σήμερα θα ήταν στο πάνω ράφι του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου.

Ψηφίζεται σαν πολυτιμότερος από το 44% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία. Ψήφους παίρνουν ακόμη οι: Κρμέντσικ 35%, Ζίβκοβιτς 8%, Βιεϊρίνια, Σβαμπ από 3%, Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης από 2%, Τζόλης 1%.

Όσοι είστε εγγεγραμμένα μέλη του forum της σελίδας, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη.   

Διαβάστε ακόμη...