Νίκη και μόνο νίκη με τον γάβρο!

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται σήμερα 18/4 ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League ...
Νίκη και μόνο νίκη με τον γάβρο!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν παιχνίδι καθοριστικό για την πορεία του στα φετινά play offs, καθώς η μάχη της 2ης θέσης αλλά και το ποιες ομάδες θα βγουν Ευρώπη ... μαίνεται!

Νίκη και μόνο νίκη πρέπει να είναι η κυρίαρχη σκέψη στο μυαλό όλων όσων εμπλέκονται γύρω από την ομάδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος στην τελευταία του επίσκεψη στην Τούμπα στο πλαίσιο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έπεσε από τον Λευκό Πύργο και βρήκε και πορτοφόλι!

Ο Γκαρσία δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Νινούα, Περέιρα, Καγκάβα και Μιχάι, έχοντας τους υπόλοιπους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μπάμπα, Ίνγκασον (ή Βαρέλα), Κρέσπο, Βιεϊρίνια, στα χαφ οι Σβαμπ (ή Ουάρντα), Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί και μπροστά τους οι Τζόλης, Σφιντέρσκι, Ζίβκοβιτς, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον τεχνικό του Δικεφάλου.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλώντας για την αναμέτρηση σημείωσε: «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να θέλουμε τη νίκη περισσότερο από τον αντίπαλο, να δώσουμε το κάτι παραπάνω, δεν αρκεί το 100% και να είναι μαζί μας οι λεπτομέρειες. Όποιος κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Οι αντίπαλοι έχουν κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα, αλλά τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε».

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με απουσίες (Μπα, Σεμέδο), ενώ αμφίβολος για το αρχικό σχήμα είναι ο Χασάν. 

Ο Κλάντεμπεργκ όρισε τον Σκοπιανό (τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!) Αλεξάνταρ Στάβρεφ να διαιτητεύσει το παιχνίδι ενώ βοηθοί του θα είναι οι Κονσταντίνοφ και Πετρέσκι, 4ος ο Διαμαντόπουλος, στο VAR ο Ολλανδός Μάνσοτ, στο AVAR o Μπουξμπάουμ και παρατηρητής διαιτησίας ο Ταπατζας.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Ολυμπιακό ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...