Εδώ είναι Βορράς!!!

Για την 4η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό με 2-0 ...
Εδώ είναι Βορράς!!!

Μεγάλη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, καθώς εκτός από το τρίποντο δίνει στην ομάδα ψυχολογία ενόψει της συνέχειας!

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, στα χαφ τους Σοάρες, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπάμπα και μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ελ Καντουρί.

Στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες έπαιξαν με μακρινές μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και στο 15ο λεπτό, καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας να σουτάρει με δύναμη και η μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά άουτ.

Στο 19ο λεπτό, ο Σβαμπ γλίστρησε, ο Μπρούμα πλάσαρε, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω, ενώ στο 32ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς από θέση τετ α τετ να βλέπει τον Σα να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε.

Ο ΠΑΟΚ έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα ως το τέλος χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Σα. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48' ο Ζίβκοβιτς πέτυχε το 1-0 με τρομερό σουτ!

Στο 64ο λεπτό, μετά από ωραία κάθετη του Ελ Καντουρί. ο Ζίβκοβιτς και πάλι, αφού απέφυγε τον Σα από πλάγια θέση σημείωσε το 2-0! Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν ανούσια κατοχή μπάλας, ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος στην κόντρα και στο 92' βρέθηκε κοντά στο 3-0, αλλά ο Τζόλης από θέση τετ α τετ πλάσαρε απελπιστικά άουτ!   

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (83' Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ (83' Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς (71' Τζόλης), Καντουρί (66' Ουάρντα), Σφιντέρσκι (71' Κρμέντσικ). 

Ολυμπιακός: Σα, Παπαδόπουλος (60' Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσουκ (71' Βαλμπουενά), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα (60' Φορτούνης), Μασούρας (79' Κάιπερς), Ελ Αραμπί.

................................

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

92ο λεπτό: Κακό τελείωμα του Τζόλη σε τετ α τετ

83ο λεπτό: Βγήκαν Σβαμπ, Βιεϊρίνια και μπήκαν Τσιγγάρας, Βαρέλα

81ο λεπτό: Σουτ ο Τζόλης μπλόκαρε Σα

79ο λεπτό: Κάιπερς στη θέση του Μασούρα

71ο λεπτό: Βγήκαν Σφιντέρσκι, Ζίβκοβιτς μπήκαν Τζόλης, Κρμέντσικ. Στο ίδιο λεπτό Βαλμπουενά στη θέση του Ρέαμπτσουκ

69ο λεπτό: Κίτρινη στον Ρέαμπτσουκ

66ο λεπτό: Ουάρντα στη θέση του Ελ Καντουρί (!)

64ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζίβκοβιτς και 2-0

60ό λεπτό: Μπήκαν Καμαρά, Φορτούνης και βγήκαν Παπαδόπουλος και Μπρούμα

48ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και Ζίβκοβιτς και 1-0 με τρομερό σουτ!

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

39ο λεπτό: Κίτρινη στον Παπαδόπουλο

33ο λεπτό: Ο Βιεϊρίνια από καλή θέση σούταρε άουτ

32ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς τετ α τετ να βλέπει τον Σα να αποκρούει

29ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε το γυριστό του Μασούρα

19ο λεπτό: Ο Σβαμπ γλίστρησε, ο Μπρούμα πλάσαρε, οριζόντιο δοκάρι και έξω

15ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας να σουτάρει με δύναμη και η μπάλα να περνάει ελάχιστα εκατοστά άουτ

10ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης μπλόκαρε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί

9ο λεπτό: Στην κόντρα ο Ολυμπιακός με τον Μπρούμα, άουτ το σουτ που επιχείρησε

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (83' Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ (83' Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς (71' Τζόλης), Καντουρί (66' Ουάρντα), Σφιντέρσκι (71' Κρμέντσικ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Μουργκ, Τζόλης, Κρμέντσικ.

Ολυμπιακός: Σα, Παπαδόπουλος (60' Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσουκ (71' Βαλμπουενά), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα (60' Φορτούνης), Μασούρας (79' Κάιπερς), Ελ Αραμπί. Αναπληρωματικοί: Κρίστινσον, Καμαρά, Φορτούνης, Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Βαλμπουενά, Λαλά, Ραντζέλοβιτς

...............................

Το pregame της αναμέτρησης

18:00 Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ  

18:40 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες

19:00 Σε εξέλιξη η προθέρμανση και των υπολοίπων παικτών

Διαβάστε ακόμη...