"Το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε το στόχο" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για το ισόπαλο ματς στην Τρίπολη και τη συνέχεια στα play off...
"Το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε το στόχο" (vid)

 Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε καλά. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές προϋποθέσεις για ευκαιρίες, κάποιες από αυτές ήταν καθαρές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Όσο περνούσε το πρώτο μέρος ήταν λογικό να μην μπορούσε η ένταση μας να διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα και γι΄αυτό ο ρυθμός έπεσε κάπως.

Καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που το θέλαμε πάρα πολύ, ωστόσο δυστυχώς από ένα αράουτ, κομμάτι που το είχαμε δουλέψει αλλά και ο αντίπαλος είναι καλός σε αυτό, σε μία φάση που δεν μύριζε κίνδυνο μιας και είχαμε περισσότερους ποδοσφαιριστές στην περιοχή σε σχέση με τον αντίπαλο, κατάφεραν και πέτυχαν το γκολ. Η ομάδα δεν τα παράτησε, προσπάθησε να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει κάποιο γκολ, βάλαμε και δεύτερο επιθετικό για να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, όμως και ο αντίπαλος πλέον είχε κλειστεί πολύ στα δικά του καρέ και στο τελευταίο ένα τρίτο μας έλειψε μια φρεσκάδα, μία καλύτερη τελική ενέργεια».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ:

«Σκληρή δουλειά. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Να επιμείνουμε σε αυτό».

Για τη συνέχεια των Play Off:

«Είναι ωραίο που είναι κοντά βαθμολογικά οι ομάδες. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, είναι ωραία παιχνίδια να αγωνίζεσαι σε αυτά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους βαθμούς και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Σίντζι Καγκάβα:

«Προσπαθούσαμε όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι για να βοηθούν την ομάδα. Ο Καγκάβα δουλεύει σκληρά όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ήταν δύο εβδομάδες εκτός. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης που ήταν εκτός αγωνιστικού ρυθμού και ο ίδιος πρέπει να συνεχίσει να τη σκληρή δουλειά και να περιμένει την ευκαιρία του να αγωνιστεί».

Διαβάστε ακόμη...