Επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη ...

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης ...
Επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Βαρέλα, Περέιρα, Λύρατζη και τον Μιχάι, με τον τελευταίο να μπαίνει σιγά σιγά στην τελική φάση της αποθεραπείας του.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων τόνισε:  «Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και στο πρωτάθλημα που παίξαμε εκεί χάσαμε 2-1, είναι επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα, θέλει προσοχή. Εμείς μετά τη νίκη με ΑΕΚ έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μπάμπα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σοάρες, στα χαφ οι Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Ντόουγκλας και μπροστά τους οι Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ (ή Σφιντέρσκι) και Τζόλης.

Το παιχνίδι είναι κομβικό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να πάρει την 2η θέση στα play offs, όμως η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε σήμερα να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ, σε σχέση με αυτόν που βλέπαμε σε προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον αντίπαλο,  ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πέραν των γνωστών απουσιών των Τζίμα και Καπίγια. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Η ΚΕΔ όρισε τον τον Καραντώνη να διαιτητεύσει τον αγώνα, βοηθοί του θα είναι οι Απτόσογλου, Κόλλιας, 4ο ο Γκάμαρης, στο VAR ο Μανούχος, στο AVAR o Καλαμπόκης και παρατηρητής διαιτησίας ο Καρατζάς.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Αστέρα, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...