Πλήρωσε την αστοχία του, έμεινε στο "Χ"

Για την 4η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα Τρίπολης ...
Πλήρωσε την αστοχία του, έμεινε στο "Χ"

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, στα χαφ τους Ντόουγκλας, Ουάρντα, Σβαμπ και μπροστά τους Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε ο Σφιντέρσκι. Στο 5ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι από πολύ κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον Παπαδόπουλο, ενώ στο 22ο λεπτό, ο Πολωνός είχε δοκάρι με κοντινή κεφαλιά και πάλι ΑΧΑΣΤΟ!

Ενδιάμεσα στο 12ο λεπτό, ο Πασχαλάκης κόντεψε να μας στείλει στον καρδιολόγο, όταν σε γύρισμα του Ίνγκασον έχασε τον έλεγχο της μπάλας, την οποία πρόλαβε εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή της εστίας μας!

Στο 56ο λεπτό ο Σφιντέρσκι με κεραυνό μετά από ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και εξαιρετική μπαλιά του Ντόουγκλας έκανε το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 65ο λεπτό με τον Μουνάφο, μετά από ολιγωρία της άμυνας και λάθος του Ουάρντα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΠΑΟΚ ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε τον Αστέρα, όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ, παίζοντας με 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Κρμέντσικ, Σφιντέρσκι.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεζ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (78' Μπελόκ), Τιλίκα (79' Ριτζίς), Σίτο (67' Ιγκλέσιας), Φερνάντες (16' Ριέρα), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ (76' Κρμέντσικ), Ουάρντα (83' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58' Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι.

.............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: Κεφαλιά του Κρέσπο άουτ

92ο λεπτό: Κεφαλιά του Σφιντέρσκι, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

83ο λεπτό: Κίτρινη στον Ουάρντα, που δίνει τη θέση του στον Μουργκ

79ο λεπτό: Ριτζίς στη θέση του Τιλίκα

78ο λεπτό: Βγήκε ο Μουνάφο και μπήκε ο Μπελόκ

77ο λεπτό: Κίτρινη στον Κρέσπο

76ο λεπτό: Κρμέντσικ στη θέση του Σβαμπ και 4-4-2 ο ΠΑΟΚ

71ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ μετά από γύρισμα του Μπάμπα, ο Ντόουγκλας σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώμα αμυντικού

67ο λεπτό: Ιγκλέσιας στη θέση του Σίτο

65ο λεπτό: 1-1 ο Μουνάφο, ολιγωρία της άμυνας και λάθος του Ουάρντα

60ό λεπτό: Κίτρινη στον Μουνάφο και φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση. Το εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια άουτ

58ο λεπτό: Ελ Καντουρί στη θέση του Τζόλη

56ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σφιντέρσκι με κεραυνό μετά από ωραία ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και εξαιρετική μπαλιά του Ντόουγκλας

51ο λεπτό: Κίτρινη στον Ζίβκοβιτς

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+1': Ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι συνεχίζεται το παιχνίδι

23ο λεπτό: Σουτ του Τζόλη σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος

22ο λεπτό: Δοκάρι ο Σφιντέρσκι με κοντινή κεφαλιά και πάλι ΑΧΑΣΤΟ!

16ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον Αστέρα, με τον Φερνάντες να αποχωρεί και να δίνει τη θέση του στον Ριέρα

13ο λεπτό: Κίτρινη στον Κώτσιρα για διαμαρτυρία

12ο λεπτό: Τραγικό λάθος του Πασχαλάκη, το διόρθωσε ο ίδιος εκατοστά πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή

5ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεζ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (78' Μπελόκ), Τιλίκα (79' Ριτζίς), Σίτο (67' Ιγκλέσιας), Φερνάντες (16' Ριέρα), Μπαράλες. Αναπληρωματικοί: Τσιφτσής, Ιγκλέσιας, Τασουλής, Γκαρσία, Ριέρα, Μπελόκ, Κρέσπι, Χριστόπουλος, Γκόμεζ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ (76' Κρμέντσικ), Ουάρντα (83' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Τζόλης (58' Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι. Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Καγκάβα, Κρμέντσικ. 

..................................

Το pregame της αναμέτρησης

15:45 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο 

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

16:30 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των τερματοφυλάκων, καθώς και των υπολοίπων παικτών των ομάδων

Διαβάστε ακόμη...