"Είμαστε σε περίοδο που αλλάζουν πράγματα"(vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου σχολίασε την εικόνα της ομάδας στο ματς της Λεωφόρου...
"Είμαστε σε περίοδο που αλλάζουν πράγματα"(vid)

 Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε:

Για το εάν βλέπει κάθε Κυριακή ο ΠΑΟΚ να είναι πρωταγωνιστής στο ίδιο έργο:

«Από την μία άποψη καταλαβαίνω αυτό που λέτε και συμβαίνει, αλλά σήμερα η ομάδα έκανε μία καλή εμφάνιση. Είναι κρίμα για τους παίκτες να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο πολλά κρίνονται από μία στιγμή και σήμερα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Εμείς σε κάποιες καλές στιγμές δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο παιχνίδι και ο αντίπαλος στην πρώτη του στιγμή μέσα σε αυτό κατάφερε να σκοράρει. Πονάει αυτή η ήττα αλλά μερικές φορές πρέπει να δούμε τα πράγματα θετικά και να ψάξουμε να βρούμε τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Ζούμε μία δύσκολη εβδομάδα και μία δύσκολη κατάσταση στο σύλλογο. Για αυτό λέμε ότι σε κάθε αγώνα μαθαίνουμε πράγματα, όπως και εγώ σε κάθε αγώνα μαθαίνω συνεχώς».

Για το που θα επικεντρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια:

«Πρέπει να δουλέψουμε στα δικά μας προβλήματα. Ακόμα και τώρα που τελείωσε ο αγώνας πολλοί ποδοσφαιριστές μας δουλεύουν ακόμα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έρθουμε κοντά τους και να τους βοηθήσουμε. Σιγά σιγά, πρέπει να βελτιώσουμε λίγο από εδώ, λίγο από εκεί για να βελτιωθεί η κεντρική εικόνα της ομάδας.

Διότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, είναι η ζωή τους, η ζωή μας και σίγουρα για τους ποδοσφαιριστές δεν είναι σωστό να προπονούνται μέσα στην εβδομάδα και να σκέφτονται τι θα συμβεί μετά τον αγώνα της Κυριακής. Πρέπει να προπονούνται, να συνεχίζουν τη δουλειά τους και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα έρθουν.

Εμείς από τη δική μας την πλευρά προσπαθούμε να τους μεταδώσουμε το που βρίσκονται. Είμαστε σε μία περίοδο που αλλάζουν πράγματα. Εγώ έμαθα από την αρχή υπομονή και επιμονή σε ότι κάνω. Πολλή υπομονή και στήριξη».

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ και που πρέπει να επενδύσει στη συνέχεια:

«Είναι μία κουβέντα που μπορούμε να κάνουμε για ώρες. Πολλές αλλαγές, η αλλαγή προπονητή, πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί και αυτό που δεν έχουμε αυτή την στιγμή είναι μία ξεκάθαρη βάση, έναν κορμό παικτών στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το κομμάτι των μεταβάσεων. Όσο αφορά το κομμάτι των στόχων δεν είναι ξεκάθαροι. Αυτό όμως δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η σκληρή δουλειά και να κοιτάμε μπροστά».

Διαβάστε ακόμη...