Επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη ...

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης ...
Επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη ...

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τιμωρημένους Ίνγκασον, Σβαμπ, τους τραυματίες Κρέσπο, Μιχάι, Ντόουγκλας (;) και φυσικά τον παροπλισμένο Τσόλακ.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων επισήμανε: «Ο Αστέρας είναι σε καλή φόρμα στον δεύτερο γύρο. Αν δεν κάνω λάθος έχασε μόνο από τον Ολυμπιακό και στο κύπελλο με τον Άρη. Είναι δύσκολη ομάδα και θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι στην έδρα του. Θέλει συγκέντρωση και έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Είναι πολύ επικίνδυνοι επιθετικά έχουν τον Μπαράλες που κάνει τη διαφορά. Είναι καλός στον αέρα και στο παιχνίδι με την πλάτη. Εμείς δουλέψαμε και σε αυτό και φυσικά έχουμε και εμείς τα δυνατά μας στοιχεία. Θα είναι ένα καλό, σκληρό και δύσκολο παιχνίδι» .

Οι είκοσι ένας παίκτες που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από αυτούς οι σίγουροι στο αρχικό σχήμα είναι οι Ζ.Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Τζόλης, Ουάρντα, Κρμέντσικ, ενώ αμφίβολος είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Αν δεν μπορέσει να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ενδέχεται ο Γκαρσία να δώσει φανέλα βασικού στον Καγκάβα, κάνοντας παράλληλα εσωτερικές αλλαγές. Πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Μουργκ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Ράσταβατς άφησε εκτός τους Τζίμα και Γκόμες και συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Καπίγια που ξεπέρασε τον τραυματισμό του όσο και τον Τασουλή. Αναλυτικά η αποστολή των γηπεδούχων: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Κώτσιρας, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Ριέρα, Τίλικα, Σετζίς, Αλί Μπαμπά και Μπαράλες.

Η ΚΕΔ όρισε τον Ευαγγέλου να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Νικολακάκη, Ψαρρή, 4ος ο Κοτσάνης, στο VAR o Van Boekel, στο AVAR o Μεϊντάνας και παρατηρητής διαιτησίας ο Σταθόπουλος.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία με τον Αστέρα Τρίπολης, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...