"Δείξαμε θετικά στοιχεία"(vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τη Λαμία...
"Δείξαμε θετικά στοιχεία"(vid)

Αναλυτικα τόνισε:

Για το πόσο διαφορετικό ήταν το ματς από αυτό για το Κύπελλο: «Σίγουρα είναι θετικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σήμερα. Στο παιχνίδι Κυπέλλου δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις και είναι κάτι που το δουλέψαμε. Δείξαμε θετικά στοιχεία, ωστόσο θα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά».

Για το τι κρατάει από το ματς με την Λαμία την άμυνα ή την επίθεση; «Κρατάμε και τα δύο στοιχεία, είναι κάτι που το δουλεύουμε στις προπονήσεις, γνωρίζουμε ότι το ρόστερ είναι μεγάλο, έχουμε εφτά ποδοσφαιριστές που είναι ξένοι και δεν μπορούν να είναι όλοι στην αποστολή, από την άλλη έχουμε νεαρούς παίκτες που έρχονται με φόρα και πρέπει ο καθένας να κερδίσει την θέση του στο ρόστερ».

Για τον Μπάμπα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχε μεγάλη αγωνιστική απραξία, όπως και ο Καγκάβα και έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα και για τους δύο. Δούλεψαν καλά και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση του Μπάμπα, θα πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται».

Για τον Τσιγγάρα: «Την βασική ενδεκάδα την φτιάχνουν με την απόδοσή τους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Την Κυριακή φαίνεται ποιος δουλεύει σκληρά και ποιος αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες του και θα τις πάρει».

Διαβάστε ακόμη...