Για τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλει τη νίκη ώστε να συνεχίσει "να κυνηγάει" με πολλές πιθανότητες τη 2η θέση.
Για τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση!

Ο αγώνας με την αθηναϊκή ομάδα θα ξεκινήσει στις 15:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1ΗD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Νινούα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Ντόουγκλας και Τσόλακ. Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μεταξύ των άλλων τόνισε: «Είναι επικίνδυνη ομάδα ο Απόλλων, θέλει μεγάλη προσοχή, δουλέψαμε και στην τακτική για τον αντίπαλο. Αλλά το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε εμείς, θέλει προσοχή και στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εκεί είχαμε προβλήματα».

Στην αποστολή του Δικεφάλου συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Κωνσταντέλιας, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Ελ Καντουρί, Σβαμπ, μπροστά τους Τζόλης, Ουάρντα, Μουργκ (ή Αν. Ζϊβκοβιτς) και στην κορυφή της επίθεσης ο Κρμέντσικ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο ο οποίος την Πέμπτη νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ σε παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Παράσχος πήρε στην αποστολή τους:  Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Κιτόκο, Καραγκούνη και Κάλισιρ, ενώ στην Αθήνα παρέμειναν οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Λισγάρας, Φατιόν και Τσιλούλης.

Η ΚΕΔ όρισε τον Φωτιά να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση, με βοηθούς τους Παπαδάκη, Μωυσιάδη, 4ος θα είναι ο Τσέτσιλας, στο VAR ο Μανούχος, στο AVAR o Απτσόγλου και παρατηρητής διαιτησίας ο Γκαϊτατζής

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...