Να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα ...

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ...
Να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα ...

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα στο Καραϊσκάκη και να επιστρέψει στις νίκες, ανεβαίνοντας και πάλι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για σήμερα τον ανέτοιμο Κρέσπο, τον τραυματία Μιχάι, καθώς και τους νεοαποκτηθέντες Καγκάβα και Μπάμπα.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Πρέπει να αντιδράσουμε και εμείς ως προπονητές και η ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακού. Θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι να έχουμε καλή εικόνα και στοχεύουμε μόνο σε νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Είναι έτοιμοι όλοι και το περιμένουμε».    

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Ζίβκοβιτς κάτω από δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σοάρες, αμυντικά χαφ οι Σβαμπ, Ελ Καντουρί (ή Ντόουγκλας), μπροστά τους οι Τζόλης, Ουάρντα, Αν. Ζίβκοβιτς (ή Μουργκ) και την κορυφή της επίθεσης ο Κρμέντσικ, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Δέλλας δεν υπολογίζει τους  Αζάντι και Ντάλσιο, ενώ συμμετέχει στην αποστολή ο Μεντίνα. Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

Η ΚΕΔ όρισε τον ... Ευαγγέλου να σφυρίξει την αναμέτρηση της Τούμπας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι οι Σαμοΐλης και Σπυρόπουλος, 4ος διαιτητής ο Γρατσάνης, στο VAR ο Διαμαντόπουλος, στο AVAR ο Κωνσταντίνου και παρατηρητής διαιτησίας ο Δαγκλής.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Παναιτωλικό ΕΔΩ  

Διαβάστε ακόμη...