"Αξίζαμε τη νίκη" (vid)

Ο σκόρερ του Δικεφάλου στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στο Ολυμπιακό δήλωσε μετά τη λήξη του ματς ...
"Αξίζαμε τη νίκη" (vid)

Αναλυτικά ο Ίνγκι Ίνγκασον τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος όποτε βοηθάω με γκολ από στατικές φάσεις, αλλά σήμερα είμαι απογοητευμένος γιατί αξίζαμε τη νίκη και δεν τα καταφέραμε. Μας πονάει αυτό, αλλά πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στο νέο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί.

Η εμφάνιση της ομάδας μας άξιζε να μας δώσει τους τρεις βαθμούς. Έτσι ακριβώς θέλουμε να παίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, πιέζαμε τον αντίπαλο μας, τον αναγκάσαμε σε λάθη, είχαμε ευκαιρίες θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Για ένα νανοσεκόντ έπεσε ο διακόπτης και το πληρώσαμε. Είναι μία ισοπαλία που μας πονάει πολύ.

Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε την ίδια απόδοση και την ίδια νοοτροπία. Έτσι ακριβώς, ίσως ακόμα και καλύτεροι, πρέπει να είμαστε και με τον ΟΦΗ. Να θέτουμε υψηλά στάνταρ και να τα ακολουθούμε. Έτσι, θα ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται και οι τρεις βαθμοί που δεν πήραμε σήμερα θα έρθουν αργότερα. Έχουμε ρόστερ που μπορεί να ανταπεξέλθει σε ματς με μεγάλη ένταση.

Ας μην σκόραρα και ας παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Αξίζαμε τη νίκη.

Είναι θετικό να έχει η ομάδα παίκτες να σκοράρουν από στατικές φάσεις. Με στενοχωρεί που έχω σκοράρει δύο γκολ απέναντι στον ΟΣΦΠ, αλλά δεν έχουμε κερδίσει. Ελπίζω να σκοράρω στο Καραϊσκάκης και να κερδίσουμε.

Και ο Κρέσπο και ο Γιαννούλης, αλλά όλη συνολικά η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα και άξιζε τη νίκη.

Μας δίνει ελπίδα και αυτοπεποίθηση η εμφάνιση μας ότι είμαστε εδώ, είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας με τους χαμένους βαθμούς, αλλά εάν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μειώσουμε αρχικά τη διαφορά και από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά».

Διαβάστε ακόμη...